Mért van az, hogy a jobbra kanyarodás nehézkes, míg a balra kanyarodás az hibátlan?
01:06-os,
szerintem mi is tudunk minden gond nélkül mindenfelé kanyarodni, inkább csak az ösztönszerű könnyedség jobban vonatkozik a baloldalra kanyarodásra. Ezt nagyon jól mondta a kérdező példaként: ha csak úgy körözünk, ösztönösen balra indulunk, nem jobbra. Attól még tudunk kanyarodni jobbra és nem húzzuk meg az autó oldalát, nem így kell elképzelni. :)
Szerintem az autót hagyjuk ki a témából, mert ott az egyéni készségen túl más lényeges dolog is van ( az autóban nem középen ülünk, ill. a forg. és KRESZ is közrejátszik.
Én jobbos vagyok és biciklivel balra könnyebben, szívesebben kanyarodok.
Nem! Egyik ismerösömnek most lett babájuk, és ez a jelenség a tökéletlen mozgás szokás miatt van!
Mikor ababa csak ballra fordítja a fejét jobbra nem nagyon, ez egy fajta saját fejlődési hiba, amit ma már külön kezelnek egy fajta torna szerüséggel a babákon, hogy ismerje a saját mozgási képességét, és beállítódik így balancra! Régen nem volt ennyire fejlett az orvostudomány, az emberi test ismerete mára már rohamosan fejlődő tendenciát mutat ez! Ennek köszönhetően a jővőbeli generációnk már szinte tökéletesek lesznek! Ha lesz babátok, legyetek nagyon jól informált ilyen téren h a ti gyerekeitek már jó pár lépéssel elörébb haladott legyen a többiekhez képest!
Egészséges táplálokázzal neveljétek, fel óvatosan az édeségekkel, és önvédelmi harcra meg tanitsátok be mindenféleképpen, e mellett meg valamiféle sportra amit szeret, mert mha minél hamarabb kezdi el a gyakorlását, felnött korára sokkal jobb képességekkel, gyakorlatokkal fog bírni mint bárki más! Ezt hívják kihegyezett embernek, a tökéletes formációja, persze azt sem árt elfelejteni hogy megfelelő lelki egyént is faragjatok belőle, tanitsátok jó modorra, de ugyan akkor figyelemre az álnokok ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!