Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek Léteznek vámpírok?

Szerintetek Léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Én ami óta az eszem tudom azóta érdekelnek a vámpírok és keresem őket.Nagyon az akarok lenni,meg vannak az okaim hogy vámpír akarok lenni....!Nem kevés!!:)
2012. jún. 2. 18:22
1 2
 11/17 fairi1 ***** válasza:
49%

Az hogy te reklámozod magadat, hogy keresed őket nem inkább elriasztod őket magadtól?? Főleg ha kijelented az akarsz lenni. próbálj gondolkozni, és képzeld magadat egy rejtőzködő lény helyében. Egy anonim emberrel a helyében neten keresztül felvennéd a kapcsolatot? Ilyen könnyen kiadni a titkokat rég lebuktak volna és ki is irtották volna mind egy szálig. Nem látod nem érzékeled őt, akár ellenséges szándékú is lehet valójában vagy egy csapda. neten írni hazugságot könnyű, egy többszáz éves tapasztalattal rendelkező egyén szemébe hazudni szinte lehetetlen.

kérdésre válaszolva! valószínűtlen hogy léteznek mesebeli vámpírok, egyszerűen biológiai képtelenség. csak oylanok vannak akik emberek, de vámpírnak hiszik magukat vmi miatt. érdekes fantáziálni mi lenne ha léteznének, hogy érezhet, gondolkodhat egy ilyen lény, pallérozza az elmédet, de attól nem válik valósággá, hogy hiszel benne.

semmi érv, és bizonyíték nem szól létezésük mellett.

Fogadni mernék ha nem lenne most vámpírláz, nem lenne a gyk ennyi ilyen kérdés.

2012. jún. 5. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hematofília, azaz vérfétis: a vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik. Ez a szexuális parafília igen ritkának számít, de ismertsége jelentősen megnövekedett a Dexter című televíziós sorozat eredményeként. A Dexter sorozat nyomán újabb, veszélytelenebb ága is kialakult, a Dexterizmus, amely nem valódi vérhez kötődik, hanem művérhez és egyéb, vért helyettesítő anyagokhoz.
2012. jún. 5. 11:08
 13/17 A kérdező kommentje:
fairi1 hát igazad van de én ezt a kérdést azért tettem fel hogy meg tudjam hogy mi a véleménye a többi embernek és hogy talán egy vámpír is fel bükan és ír egy üzenetet nekem ez nagyon fontos!!!:)hogy találjak egy vámpírt és azá váljak!:))
2012. jún. 5. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább pszichiáterre lenne szükséged!
2012. jún. 5. 14:15
 15/17 anonim válasza:
Itt írjátok hogy nem léteznek vámpírok! Na és mivel bizonyítjátok hogy nem léteznek?! Mert a másikat könnyű kinevetni és lenézni de gondoljatok bele milyen lenne az nektek? Én nem állítom azt hogy nincsenek vámpírok de azt sem hogy vannak!
2012. júl. 2. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Patkó Csenge! Megvádollak, hogy megöltél egy embert. Mivel bizonyítod, hogy nem?
2012. júl. 2. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A nem létezést nem lehet bizonyítani, ezt hívják paradoxonnak.

Pl.: én azt állítom, hogy te mikor nem látja senki akkor felnyúlsz a s3ggedbe könyékig aztán lenyalogatod. BIZONYÍTSD nekem, hogy nem így van.

Na ugye.

2012. júl. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!