Az agyam nem fog semmit, mitcsináljak? Nem birok semmit megjegyezni és vizsgára készülök! A többi lent!
Rozmaringot, orbáncfüvet én is tudom ajánlani, nekem segítettek súlyos vizsgaidőszakban. A citromfű- és eukaliptuszolajok is, mert frissítették a levegőt (lehet, a menta is segített volna, de ez a két illóolaj volt itthon). A futás kiváló, egy kiadós reggeli is csodákra képes. A zöldségek, gyümölcsök a vitaminpótlás miatt jók. A tojás is segíthet, a tengeri halak, jódozott só használata is jót tesz. (Azért a sóval csínján. :) ) Az olajos hal bizonyítottan neuroprotektív, és bár nem erre van szükséged, de rengeteg energiát ad viszonylag kis tömeghez képest, ami szintén "életmentő" lehet.
Fontos, hgy bármennyire is fontos a tanulás, óránként tíz percre állj fel, vagy sétálj a szobában, vagy tornázz, vagy menj ki a friss levegőre, ha kertes házban vagy. Tíz perc az ajánlott, de pár perc is segít.
Sok sikert!
(A legjobb tanács: mondd azt, hogy te mindent tudsz. Ha ezt elhiszed, tényleg mindent fogsz tudni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!