Miért kell állandóan cikizni? Már elegem van!
A gimnázium minőségi ugrás lehet majd az általánoshoz képest. Na nem nekik, mert ők hülyék, és jobb esetben is mennek a szakközépbe - hanem neked, mert hirtelen nem "stréber" leszel, hanem átlagos tanuló. Ugyanis a többség hozzád hasonló lesz ott.
Arra vigyázz, hogy a szintet tudd tartani!
Ezért aztán tanulj csak tovább rendesen - magadnak tanulsz, és 2 év múlva azt sem fogod tudni, hogy néztek ki ezek az észlények, akik most lenéznek téged.
Amúgy én is azt tanácsolom, hogy megpróbálhatnál bekerülni már most egy ilyen gimnáziumba. Ha tényleg tehetséges vagy, mindenképpen érdemes.
Én mindig azt mondom: Legalább én majd viszem valamire! :D Na erre varrjatok gombot!
Ha ezt mondod, akkor röhögd ki őket, hogy ennyire szerencsétlenek, hogy azt piszkálják, aki majd nem WC pucolónak megy, mert legalább van esze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!