Égő víz. Hogyan viszonyultok a témához?
Így van. A víz nem ég, mivel már el van égve. A hidrogén égésekor keletkezik víz. Amit a Gróf úr kütyüje csinál az az, hogy a vizet elektromos árammal bontja, így lesz hidrogén, ami utána el tud égni. És itt a mese vége!
Ugyanis a gróf úr "találmánya" nem saját találmány, hanem egy orosz gyártmányú plazmavágó. Az ipse egy szélhámos! Nem ez az első próbálkozása. Persze nyomja a szöveget, hogy elnyomott zseni, meg a "magyar csoda", de hiába. Senki nem dől már be neki.
Itt egy cikk róla:
Én is kaptam ilyen körlevelet. Aki küldte simán bevette az egészet és gondolom sokan vannak még ilyenek.
Ha ez egyértelműen csalás, akkor hogy gyűjthetnek 1%-ot?
Örömmel értesítjük, minden kedves barátunkat és pártfogónkat, hogy a Vízenergia Alapítvány jogosult az SZJA 1 %-ának fogadására!
Számlaszám: Budapest Bank Rt.
10100716-41123700-00000006
Adószám: 18169421-1-42
Jó az a cikk, elküldtem annak akitől a körlevelet kaptam. Ne búsongjon a szegény elnyomott tudós sanyarú sorsán.
Amúgy a maga módján olyan hitelesnek tűnik, ahogyan előadja. Ha nem említi a nukleáris energiát, lehet, hogy elsőre én is bedőlök neki.
"Ha ez egyértelműen csalás, akkor hogy gyűjthetnek 1%-ot?"
Úgy, hogy az 1% gyűjtése az alapítvány létezéséhez kötött. Ha én most létrehozok egy olyan alapítványt, a "Paranormális Aktivitás Észleléséért Alapítvány", vagy "TV Macit a jövőben is Alapítvány", akkor minden további nélkül bejegyzik (mert van célja), és a működés 3. évétől 1%-ot is gyűjthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!