Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Égő víz. Hogyan viszonyultok...

Égő víz. Hogyan viszonyultok a témához?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 10:38
 1/7 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 16. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A víz a hidrogén égésterméke, "hamu", az égő víz tehát kamu.
2012. ápr. 16. 11:00
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:

Így van. A víz nem ég, mivel már el van égve. A hidrogén égésekor keletkezik víz. Amit a Gróf úr kütyüje csinál az az, hogy a vizet elektromos árammal bontja, így lesz hidrogén, ami utána el tud égni. És itt a mese vége!

Ugyanis a gróf úr "találmánya" nem saját találmány, hanem egy orosz gyártmányú plazmavágó. Az ipse egy szélhámos! Nem ez az első próbálkozása. Persze nyomja a szöveget, hogy elnyomott zseni, meg a "magyar csoda", de hiába. Senki nem dől már be neki.

Itt egy cikk róla:

[link]

2012. ápr. 16. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is kaptam ilyen körlevelet. Aki küldte simán bevette az egészet és gondolom sokan vannak még ilyenek.

Ha ez egyértelműen csalás, akkor hogy gyűjthetnek 1%-ot?

Örömmel értesítjük, minden kedves barátunkat és pártfogónkat, hogy a Vízenergia Alapítvány jogosult az SZJA 1 %-ának fogadására!

Számlaszám: Budapest Bank Rt.

10100716-41123700-00000006

Adószám: 18169421-1-42

2012. ápr. 16. 11:20
 5/7 Smartguy86 ***** válasza:
91%
Hány egyértelmű csalás van, aztán megy a TV-Shopban, meg mindenhol. Egyszerűen tettek köré egy alapítványt, ami legális, mert nincs szó a leírásban semmi áltudományos vízégetésről... aztán körlevéllel átbasznak, hogy fizess. De a csávó még előadásokat is tart néha, ahol 5-10 ember megy el mindössze, azok is agyroggyant prolik, akik még elhiszik. A tudományos élet szereplői már régen letámadták a Gróf urat, aki persze nem tudott válaszolni a kérdéseikre, csak visszatámadott, hogy itthon nem becsülik meg őt, a nagy észkombájnt.
2012. ápr. 16. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó az a cikk, elküldtem annak akitől a körlevelet kaptam. Ne búsongjon a szegény elnyomott tudós sanyarú sorsán.

Amúgy a maga módján olyan hitelesnek tűnik, ahogyan előadja. Ha nem említi a nukleáris energiát, lehet, hogy elsőre én is bedőlök neki.

2012. ápr. 16. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ez egyértelműen csalás, akkor hogy gyűjthetnek 1%-ot?"

Úgy, hogy az 1% gyűjtése az alapítvány létezéséhez kötött. Ha én most létrehozok egy olyan alapítványt, a "Paranormális Aktivitás Észleléséért Alapítvány", vagy "TV Macit a jövőben is Alapítvány", akkor minden további nélkül bejegyzik (mert van célja), és a működés 3. évétől 1%-ot is gyűjthet.

2012. ápr. 16. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!