Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történik amikor megbontják...

Mi történik amikor megbontják a teret?

Figyelt kérdés
valaki le tudja írni részletesenn
2012. ápr. 8. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hmmm... Ennyi 0-t nem lehet csak úgy lehagyni xDD Hány éves is vagy kérdező? :P
2012. ápr. 23. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, senki sem tudja megmondani, mi fog történni akkor, mindenki csak találgat. Itt a Földön is vannak még jóval jóval egyszerűbb problémák, amikhez kevesek vagyunk. Én ezt gondolom: semmi sem biztos. Még az sem, hogy élek. Ki tudja...
2012. ápr. 23. 18:09
 13/16 A kérdező kommentje:
értem akkor kénytelen vagyok a tudósok által kidolgozott elméletre hagyatkozni, a nullák lehagyása pedig abból fakad hogy ezt az értéket másoltam a 2.-at beírtam
2012. ápr. 23. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:

... és közben mindnyájan jót szórakoztunk...

Te nem tudod mit is kérdezel és hány fok a kérdéses hőfok, mi meg nyilván nem tudjuk, hogy mire is válaszolunk...

2012. ápr. 24. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérlek mutasd már be nekünk ezt az elméletet, vagy legalább adj egy linket róla, mert nagyon kiváncsi vagyok mi az amitől ennyire "megőrülhettél" . :D
2012. ápr. 24. 11:09
 16/16 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 24. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!