Mi történik amikor megbontják a teret?
Figyelt kérdés
valaki le tudja írni részletesenn2012. ápr. 8. 16:10
1/16 Shai-Hulud válasza:
Milyen térre is gondolsz?
Mert a közterületek megbontásakor általában parképítés, vagy közlekedési, esetleg városépítészeti átrendezés történik.
A fizikai teret meg még nem tudjuk "megbontani" - és szerintem nem is megbontani kellene, hanem meghajlítani, torzítani...
Szóval pontosítsd, hogy melyik érdekel jobban! :-D
Pedro
2/16 A kérdező kommentje:
magának a fizikai térnek a megbontása mert tudom hogy lehet engem az érdekel mi történne oankor
2012. ápr. 8. 16:54
3/16 anonim válasza:
Hát oankor felborul a tér-idő kontinuum.
4/16 A kérdező kommentje:
és mi történik akkor? mik a következmények?
2012. ápr. 8. 16:58
5/16 A kérdező kommentje:
mert azt tudom hogy milyen hőmérséklet kell ehhez csak érdekel részletesen h mi történik ilyenkor
2012. ápr. 8. 17:18
6/16 anonim válasza:
és milyen hőmérséklet kell ehhez? Mert én olyanról nem tudok, hogy hőmérséklet számítana bármit a téridő szövetének.
7/16 A kérdező kommentje:
2000000000000000000000 °C megközelítőleg ennyi ezt Prof Alan Guth becsülte meg
2012. ápr. 8. 21:03
8/16 anonim válasza:
Ajánlott sorozatok: Csillagkapu SG-1, Csillagkapu Atlantisz .... esetleg ajánlom figyelmedbe Stephen Hawking - Az idő rövid története c. könyvét .... és akkor majd rájössz MIT is állitasz!!!!!???????
9/16 anonim válasza:
Húha, akkor már a Nap is megbontja a teret? A Nap magjában ennek a hőmérsékletnek a többszöröse van, de még a napkoronában is van ennyi...
Valamit félreértettél kedves kérdező. A fizikai teret, azaz az Univerzumunk terét megbontani... nos erről még nem születtek tudományos értekezések.
10/16 A kérdező kommentje:
néhány 0-át lehagytam most látom 2.000.000.000.000.000.000.000 °C
2012. ápr. 23. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!