Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Egy divatáru üzletre milyen...

Egy divatáru üzletre milyen marketing mixet lehet alkalmazni? 4p 7p 11p 4c 4e?

Figyelt kérdés
Nyilván 7p-t nem tudok mert itt értékesítésről van szó és nem szolgáltatásról. Ez egy üzlet Győr belvárosában és alkalmi férfidivattal foglalkozik. Remélem lesz aki tud segíteni.

2012. márc. 29. 10:23
 1/3 anonim válasza:

Szerintem a 4p tökéletes. A 7p inkább a szolgáltatásokra vonatkozik, mivel benne van a "folyamat".

11 p már nagyon sok szerintem, a 4c-ről meg 4e-ről még nem hallottam sajnos.

2012. márc. 29. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
A 4C és a 4E már a fogyasztók részéről történik. Egyébként köszönöm a választ!
2012. márc. 29. 20:16
 3/3 anonim válasza:

Pár tipp:

Amennyiben az üzlet nyitvatartási ideje szokványos, akkor megfontolandó, hogy egy nap ki legyen tolva a nyitvatartási idő - például esete 8-ig vagy 9-ig.

Partnerségek kialakítása más üzletekkel, akik nem számítanak konkurenseknek, de van valami kapcsolat a kettő között. Például egy fodrászüzlet - a fodrászok X% fejében kuponokat adnak át hajvágás után a potenciális vásárlóknak.

A helyi hirdetési újságokat sem szabad kihagyni. Hirdetés, amely egyben kupon is - kedvezmény helyett a méretre igazítás a plusz szolgáltatás, amiért a kupon felmutatójának nem kell fizetnie.

2012. ápr. 9. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!