Aki jó biológiából az létszíves segítsen!?
kisvérkörben ???
A pontozott részt kell kitölteni?
Igen a pontozott rész kitöltésében kellene segíteni.
köszi.
Ejnye, ejnye! Tegnap óta nem voltál képes utánanézni? A tankönyvben biztos benne van!
Ráadásul még a nyelvtan se megy! Többet kellene foglalkoznod a tanulmányaiddal.
Komolyan mondom. (írom)
Te szerintem összekeversz valakivel,de mind1.
És nem tudom,hogy mit kritizálsz.Keresse mindeki a saját hibáit és foglalkozzon a saját dolgával.Fel tudod ezt fogni?? Mert,ha nem akkor gond van a fejecskédben.És ne rögtön azt nézd,hogy hól írok el valamit!
Köszi.
Nehéz eltalálni ebből a kiragadott mondatkából, hogy miről van szó, de szerintem a "pulmonáris keringés" az a tüdőben áramló vérkeringést jelenti. Ami pedig a tüdőben történik, az az, hogy a tüdőből az oxigén átlép a vérerekbe, és a vérerekből a széndioxid a tüdő hajszálereibe, vagyis a pulmonáris keringésbe. vér fölveszi és magával viszi az oxigén a szervezet különfélet részeibe.
Kezdem előről:Oxigén az orron be, be a tüdő hörgőcskéibe, onnan a hörgőcskékben lévő hajszálerekbe, És megy a vérrel az oxigén a szervekbe. A másik folyamat, ami ennek az ellenkezője: A testből, a különféle szervekből, szóval mindennhonnan összegyűjtik a hajszálerek a széndioxidos levegőt, viszik a tüdőbe, ott a tüdő átveszi ezeket az elhasznált anyagokat, és kilélegzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!