Vimot kérdése:
Hogy mondjuk ezt németül? Létszives ítjátok le :S Kösöznöm :D
Figyelt kérdés
Az együttes Magyarországon összesen négyszer lépett fel. Először 1998. augusztus 9-én a Sziget Fesztiválon,[4] másodszor 2005. február 27-én a Reise, Reise turné alkalmából, harmadszor 2010. március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában a Liebe ist für alle da támogatásában, negyedszer pedig 2011. november 10-én jöttek el a Made In Germany 1995-2011 válogatásalbum bemutatásával a Papp László Sportarénába.2012. márc. 12. 17:39
1/2 anonim válasza:
Te meg írd le százszor, hogy "létszives" nincs, hanem "légy szíves" van. Többes számban "legyetek szívesek".
2/2 anonim válasza:
Die Popgruppe trat vier mal in Ungarn auf. Erstmals am 9. August 1998 auf dem Sziget Fesztivál (4, zum zweitenmal am 27. Februar 2005 in Reise, im Rahmen der Reise Turnee, zum dritten mal am 16. März 2010 in der Papp László Sportarena in Budapest, für die Unterstützung der "Liebe ist für alle" da, und zum vierten mal am 10. November 2011 mit dem Sortierten Album auf der Veranstaltung Made In Germany 1995-2011 in der Papp László Aréna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!