Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meg lehet-e enni a macskát?

CatMeatLoaf kérdése:

Meg lehet-e enni a macskát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 17:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Havi egy alkalommal jut húsra, interneted meg van? Értékeld át a fontossági sorrendet az életedben!
2012. márc. 17. 19:07
 12/22 A kérdező kommentje:

Mi ránk már vadásznak, akkor miért ne ehetnék macska húst ?:(

Ha lopni megyek börtönbe zárnak és a társadalom elítél. :(

Ha rapsicozom, és elkapnak, úgy szintén börtönbe csuknak és a társadalom szintén elítél. :(

Itt mindenkinek mindent szabad, csak az emberek kettesei haljonak éhen... :(

Szerintem a macskát is, ugyan úgy meglehet enni, mint a nyulat. :(

Le kell nyúzni és a belsőséget, fejét és farkát valamint a lábait ki kell belőle dobni. :(

Viszont a húsát, mint az evolúció felsőrendjébe tartozó faj, igen is, szerintem ha ki van sütve, mint az ökröt jól átsütve, fogyasztható és szerintem csak a fűszerezésében tér el, más haszonállatétól... ?:(

Miért a patkány mivel tisztább állat és keleten és még kitudja hol, simán sütve fogyasszák, na azt azért már én sem enném meg… :(

2012. márc. 17. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:

11-es, meg kérdező is, képzeljétek, lehet hús nélkül is élni...

amúgy meg kérdező, egyél bogarakat, állítólag tele vannak minden jóval..

2012. márc. 17. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nincs törvényileg tiltva Magyarországon hogy macskát egyen valaki. Egyébként nincs rossz íze, de Ázsiában nem az európai házimacskát eszik.
2012. márc. 17. 19:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen meglehet.

[link]

Egy egyszerű kérdésre miért kell ilyen hurrogással reagálni? Mi köze bárkinek is hogy milyen indíttatással kérdezte. Persze a macska cuki meg minden, de nem az volt a kérdés ki enné meg ki nem hanem hogy meg lehet e enni.

ui.:

Ha nem tudsz angolul:

Sok helyen fogyasztják, Ázsia, Dél Amerika, Európa(igen, itt is Svájc, Spanyolország, Britannia, persze csak bizonyos régiókban, vagy körökben. A világháború idején is fogyasztották. (Az dobja rájuk az első követ aki éhínség idején nem enné meg ! ! ! )

Ha netán megfordult a fejedben hogy kóbor macskát eszel(remélem nem, de ha igen az sem az én dolgom), felhívnám a figyelmed hogy csak óvatosan. Hordozhat parazitát, betegséget. Belehalni biztos nem fogsz, Bear Grylls dögöt eszik megesem hal meg :D

Szóval sztem olyan körültekintően kell eljárni mint vadhús esetén, révén, hogy az is hordozhat akármit mégsem hal bele minden második vadász aki őzhúst eszik. BETEG állatot nem eszünk !

2012. márc. 17. 19:23
 16/22 A kérdező kommentje:

13. Sajnos húsevő vagyok és nem vagyok VEGA.

De ha van rá elég pénzem, akkor zöldséget sem vetem meg a húslevesből. :)

Bogarat viszont nem bírnék megenni. :(

Már a látványa is kiráz a hidegtől... :(

Kecskére nem telik, főleg nem élőre, annak hely igénye is van és nem lehet panelban tartani és ha éhezem, vagy is nincs elég pénzem húsra, akkor miből gondolná az a cinikus válaszoló, aki azt írja vagy javasolja, hogy tartsak kecskét vagy nyulat... :(

Miből gondolja, hogy azt az állatot elbírom tartani élelemmel... ?:(

Mert hogy linoleumot nem tudja megenni az 100%-ék... :(

Hiába zőld is az... :(

2012. márc. 17. 19:29
 17/22 A kérdező kommentje:

Ugy látom vannak itt értelmes emberek is, mint a 15.-ös válaszoló.

Köszönöm a válaszod, részletes és érthető és tömören is ehető volt a részemre.

Te legalább, értetted a kérdést, mielőtt itélkezel.

Ezt nagyra értékelem, ilyen emberekből van sajnos manapság kevés... :(

Az Isten áldjon meg érte. :,(..,

Részemről le is zártam a kérdésem.

Köszönöm, hogy itt lehettem köztettek, talán így kihúzom még pár hónapig, esetleg évekig... :(

A, minden jót... :(

2012. márc. 17. 19:35
 18/22 anonim válasza:
Azért főzd, süsd át rendesen. Mert ugye paraziták szerintem a kóbor macskák többségében vannak. Viszont azok se hőállóak. Szóval egy jó alapos hőkezelés után elpatkolnak és meg is lehet őket enni.
2012. márc. 17. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Bartos Cs. István nagy mösteremet tudom ajánlani, nézz róla videókat. Ő 0(!!!) forintból él meg.
2012. márc. 18. 18:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Kóbor macskát veszek 500 Ft/darab.

Ugyan itt házi kolbász eladó 800 Ft/kg

2012. márc. 18. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!