Meg lehet-e enni a macskát?
Mi ránk már vadásznak, akkor miért ne ehetnék macska húst ?:(
Ha lopni megyek börtönbe zárnak és a társadalom elítél. :(
Ha rapsicozom, és elkapnak, úgy szintén börtönbe csuknak és a társadalom szintén elítél. :(
Itt mindenkinek mindent szabad, csak az emberek kettesei haljonak éhen... :(
Szerintem a macskát is, ugyan úgy meglehet enni, mint a nyulat. :(
Le kell nyúzni és a belsőséget, fejét és farkát valamint a lábait ki kell belőle dobni. :(
Viszont a húsát, mint az evolúció felsőrendjébe tartozó faj, igen is, szerintem ha ki van sütve, mint az ökröt jól átsütve, fogyasztható és szerintem csak a fűszerezésében tér el, más haszonállatétól... ?:(
Miért a patkány mivel tisztább állat és keleten és még kitudja hol, simán sütve fogyasszák, na azt azért már én sem enném meg… :(
11-es, meg kérdező is, képzeljétek, lehet hús nélkül is élni...
amúgy meg kérdező, egyél bogarakat, állítólag tele vannak minden jóval..
Igen meglehet.
Egy egyszerű kérdésre miért kell ilyen hurrogással reagálni? Mi köze bárkinek is hogy milyen indíttatással kérdezte. Persze a macska cuki meg minden, de nem az volt a kérdés ki enné meg ki nem hanem hogy meg lehet e enni.
ui.:
Ha nem tudsz angolul:
Sok helyen fogyasztják, Ázsia, Dél Amerika, Európa(igen, itt is Svájc, Spanyolország, Britannia, persze csak bizonyos régiókban, vagy körökben. A világháború idején is fogyasztották. (Az dobja rájuk az első követ aki éhínség idején nem enné meg ! ! ! )
Ha netán megfordult a fejedben hogy kóbor macskát eszel(remélem nem, de ha igen az sem az én dolgom), felhívnám a figyelmed hogy csak óvatosan. Hordozhat parazitát, betegséget. Belehalni biztos nem fogsz, Bear Grylls dögöt eszik megesem hal meg :D
Szóval sztem olyan körültekintően kell eljárni mint vadhús esetén, révén, hogy az is hordozhat akármit mégsem hal bele minden második vadász aki őzhúst eszik. BETEG állatot nem eszünk !
13. Sajnos húsevő vagyok és nem vagyok VEGA.
De ha van rá elég pénzem, akkor zöldséget sem vetem meg a húslevesből. :)
Bogarat viszont nem bírnék megenni. :(
Már a látványa is kiráz a hidegtől... :(
Kecskére nem telik, főleg nem élőre, annak hely igénye is van és nem lehet panelban tartani és ha éhezem, vagy is nincs elég pénzem húsra, akkor miből gondolná az a cinikus válaszoló, aki azt írja vagy javasolja, hogy tartsak kecskét vagy nyulat... :(
Miből gondolja, hogy azt az állatot elbírom tartani élelemmel... ?:(
Mert hogy linoleumot nem tudja megenni az 100%-ék... :(
Hiába zőld is az... :(
Ugy látom vannak itt értelmes emberek is, mint a 15.-ös válaszoló.
Köszönöm a válaszod, részletes és érthető és tömören is ehető volt a részemre.
Te legalább, értetted a kérdést, mielőtt itélkezel.
Ezt nagyra értékelem, ilyen emberekből van sajnos manapság kevés... :(
Az Isten áldjon meg érte. :,(..,
Részemről le is zártam a kérdésem.
Köszönöm, hogy itt lehettem köztettek, talán így kihúzom még pár hónapig, esetleg évekig... :(
A, minden jót... :(
Kóbor macskát veszek 500 Ft/darab.
Ugyan itt házi kolbász eladó 800 Ft/kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!