Meg lehet-e enni a macskát?
Nem mérgező, tehát biológiailag alkalmas a fogyasztásra.
Gasztronómiailag nem tudok nyilatkozni róla, de ha jól tudom, egyes helyeken fogyasztják/fogyasztották. Lehet, hogy csak kényszerből, de az is lehet, hogy ez csak mendemonda.
Magyarországon ha jól tudom, étkezési célból forgalmazni nem szabad, de ha le tudod vágni a hatályos állatvédelmi törvényeknek megfelelően, akkor talán nincs jogi akadálya annak, hogy otthon magáncélból vágj és fogyassz macskát. Ehhez nem értek.
Te fogyatékos..
Az előbb törölték ezt a kérdést, minek még1szer feltenni?-.-
Mert ez is egy kérdés volt és még csak elolvasni sem tudtam a válaszokat.
Majd ha tudok kecskét tartani, meg gombát tartani és szedni, akkor nem teszek fel ilyen kérdést.
Havi egy alkalommal jó ha jut az asztalra hús.
Na, megválaszoltam.
A környéken sok lett a macska és ha ők ehetik az énekes madarakat, akkor én is ehetek macskát vagy nem... ?:(
Hány éves vagy, 12?
Ez e természet rendje.A táplálék lánc.A ragadozó állatok megeszik a madarakat , szarvasokat , meg egyéb növényevőket.Ez rend.A macskák közül úgyis sokat elüt az autó meg sok kutya megöl.
A macskák ragadozó állatok , ez a természetük.Ez olyan mintha téged meg akarnának enni szarvasok mert ribizlit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!