Látta valaki a Hülyeség kora című filmet? (lent folytatás)
A Hülyeség kora című filmből szeretnék kérdéseket feltenni.Ezekre sajnos nem tudom a válaszokat és kellenének egy versenyhez! :) A filmet megnéztem de nem értem. :( Van olyan kérdés amire van sejtésem, de biztosra szeretnék menni, h biztos jó legyen a válaszom. :)
1. A film milyen kérdésre keresi a választ az ezredfordulón élt emberi sorsok bemutatásával?
2. Milyen természeti katasztrófában segít az emberek mentésében Alvin DuVernay? Mikor és hol történt ez a tragikus esemény?
3. mennyi földgázt égetnek el évente a kőolaj kitermelésének "melléktermékeként" Nigériában?
4. Hogyan nevezik a kőolajat a filmben?
5. Milyen indokokkal tiltakoztak a szélerőművek telepítése ellen Angliában?
6. Mikor volt a film premierje az Egyesült Királyságban, mit tudtok a film "Világ premierjéről"?
Én láttam, de nem tudom a válaszokat, mert rég volt.Itt van a film: http://www.youtube.com/watch?v=F_S2bg506M0
És ne csak átpörgesd a válaszokért, mert érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!