Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Léteznek földönkivüli élőlények?

Léteznek földönkivüli élőlények?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 19:47
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Miért ne bírná feldolgozni?

Amúgy meg ez van a világ végén:

http://www.youtube.com/watch?v=LyzIau5dBao

2012. márc. 8. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:
A Világegyetem nem lehet gömb ez egy hülyeség. Csak összehasonlításképpen mondtam "olyan mint" de az Univerzum 3 dimenziós +idő meg a feltételezett extra dimenziók. Másrészt nem lehet olyan hogy a Világegyetemen kívül ez teljességgel abszurd. De ettől még létezhet több Univerzum és ez elég valószínű is. Másrészt elég sok elmélet van már az Univerzum megmagyarázására és szerintem lényegében közel járunk a megértéséhez vagy a leírásához és ha szerencsék van talán olyan Univerzumban élünk amit le lehet írni a mindenség elméletével.
2012. márc. 8. 20:45
 23/29 anonim válasza:
Ki kellene lőni egy neutrínót a francba és megtudni meddig jut. Bár az ütközések miatt kivitelezhetetlen lenne. Szerintem egyhamar nem lesz a kérdésre válasz, mivel nem lehet elérni azt a sebességet, amivel vizsgálható lenne ez az állítás.
2012. márc. 8. 20:53
 24/29 A kérdező kommentje:
Azzal még az a baj,hogy ha kilőnénk egy rakétát hogy a végsebességnél is gyorsabban kéne mennie de a fénysebességet nem lehet elérni mivel az idő mindig lelassul annyira hogy csak a 99.9%-át érje el a tárgy.
2012. márc. 8. 21:11
 25/29 anonim válasza:
Reptoidok
2012. márc. 9. 01:11
 26/29 anonim válasza:
Mérési eredmények szerint a neutrínók 300 006 kilométeres másodpercenkénti sebességgel haladtak, ami kissé meghaladja a fény sebességét.
2012. márc. 9. 23:27
 27/29 anonim ***** válasza:
És azóta akkora csönd van róla, hogy csak na... Pedig ha valóban sikerült volna megcsinálniuk, már hatszor ismételték és bizonyították volna :)
2012. márc. 10. 07:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Én mintha olvastam volna a neutrinóról,és később mondták,hogy csak elmérték és nemhaladta meg a fénysebességet.Lehet nem hejtállóak az információim,de én igy emlékszek
2012. márc. 10. 11:48
 29/29 anonim válasza:
Egy ilyen teszt nem egy két forint. Gondolj bele gazdaságilag. Több millió dollárból lemérik és ha bukik a fizika, akkor mi van? He? Mit tanulnak a gyerekek a könyvekben? Mit tudnak akkor tanítani a tanítók-tanárok? Az eddigi mértékegységek, definíciók is buknak. Összeomlik az egész, az egész! Ezt felfogod? Amiről te és másik 8 milliárd azt hiszi, hogy kék, az valójában piros. Ez egy végeláthatatlan problémát jelentene és rendesen meginogna benne az egész Föld.
2012. márc. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!