Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Olyan érzésem van mintha a...

Olyan érzésem van mintha a taknyom véres lenne, illata meg íze is, pedig nem az. Ez mitől lehet? A vérnek mi adja azt a jellegzetes ízt?

Figyelt kérdés

Nem viccnek szántam a kérdést, elég hülyén hangzik, tudom!

Te amikor nem kifújom az orrom hanem érzem ,hogy a torkomra kerül akkor érzem az ízt, illatát meg amikor belenyúlok az orromba ,hogy megnézzem h vérzik-e?

2012. márc. 5. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát a vér szagtalan... (amíg nem kezd lebomlani)

Szóval nem tudom, milyen szagot érzel.:)

Ha kifujod, ugyanannak kell kijonnie, mint amit lenyelnél, tehát ha nem vért fújsz ki, akkor az nem is az.

2012. márc. 5. 01:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor rossz a szaglásod, mert a vérnek van szaga.

Az én vérem egész pontosan vas ízű, és mivel a vérnek kimondottan fontos összetevője a vas, én ezt nevezném meg. Persze ha marokszám zabálod a fokhagymát, az is erősen ki tud érződni rajta.

2012. márc. 5. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínű hajszálerek megpattantak az orrodban, és ezért van véres szaga. nem feltétlen kell látszódia, meg lehet, h olyan kevés, h ki se jut az orrodból. Én is szoktam érezni.
2012. márc. 5. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
#3-nál a pont, a hajszálerek pl nagy hidegben is elpattanhatnak, vagy pl ha sokat kell fújnod az orrod.
2012. márc. 5. 09:24
 5/7 anonim válasza:
MEGETTED?
2012. márc. 5. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valamilyen fémes ízt érzel a szádban.

Ennek oka többféle is lehet, elsősorban az általad fogyasztott élelem és folyadék (ivóvíz stb.) befolyásolja.

El kellene gondolkozni, hogy hogyan, és honnan kaphatsz valamilyen fém-ionból többet a kelleténél...

mert véleményem szerint valamilyen fémtúltengésed van...

Milyen élelmet, alapanyagot, vizet stb. miben tároltok, honnan szerzitek be, miben főzitek, miben tálaljátok, milyen kanállal eszed stb. ez egy hosszadalmas folyamat... de valahonnan sokkal több valamilyen fémion jut a szervezetedbe, mint kellene.

Mindenképpen a te toleranciád mértékét meghaladja jelenleg, de a mérgezési szinttől még távolabb vagy. Nézz utána, nehogy elérd...

2012. márc. 5. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
foghagymát szoktam enni, napi 1-3 gerezdet, akkor lehetséges ,h attól én is vasra gondoltam az ízre de nem voltam benne biztos.
2012. márc. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!