A négereknek tényleg van egy jellegzetes szaguk? És milyen illatú szag ez?
Figyelt kérdés
És miért van nekik ilyen szaguk?2011. dec. 5. 18:46
1/24 anonim válasza:
Minden embernek van egyedi szaga. Csak nálunk a sok vegyszer elnyomja a természetes szagot.
2/24 anonim válasza:
Mert alig fürdenek, és tonnaszámra nyomják magukra a dezodorokat.
3/24 anonim válasza:
Nálunk sem vegyszerek nyomják el - simán csak megszoktuk. Az arabok pl kifejezetten büdösnek tartják a fehéreket. Ugyanúgy mint mi a négereket.
4/24 anonim válasza:
Tényleg van és NIGGER-SZ4RSZAGÚ !!
5/24 anonim válasza:
nagyon büdösek ráadásul ma is láttam egy négert olyan fekete volt mintha cipő boxal lett volna ki kenve mintha folyt volna már róla a szín fúj gondolj bele a segge luka milyen büdös lehet@
6/24 anonim válasza:
Az első jól írta minden embernek van egyedi szaga. Továbbmenve a rasszoknak is van egy domináns szaga mivel különböző anyagokból termel a szervezet többet az egyes fajoknál.Ennek viszont a mosdáshoz semmi köze.A kutya röhögve mondja a másiknak: te ezek a szerencsétlen emberek azt akarják hogy mindenkinek ugyanolyan szaga legyen mint nekik, holott az abnormális volna hiszen mit szagolnánk akkor mi? A nagy semmit?
7/24 anonim válasza:
Az öregeknek, a csecsemőknek, és minden rassznak megvan a maga egyedi illata (ha szag, akkor az azt jelenti, hogy valamiért nem szimpatikus neked. Ez nem jelenti, hogy nem lehettek jóban, vagy ilyenek, de általában valami különbözőség lesz bennetek).
Az, hogy milyen illatuk/szaguk van, embere válogatja, és nem igazán lehet semmihez sem hasonlítani, mert egyedi feromonos illatanyag. Mint ahogy neked is megvan az egyedi szagnyomod :) Csak a "kulturált" emberek ezt nagyrészt már elfelejtették.
Aki szerint meg a bőrpigmentáltság bármi különbséget jelent, az meg egy agysejt nélküli idióta. Csak szólok :)
8/24 anonim válasza:
Utolsónak: akkor szagold meg bármelyik négert és rájössz ;) Ez a kultúrájuk, hogy alig fürdenek, viszont tonnaszámra fújják magukra a dezodort
9/24 anonim válasza:
Anyám azt mondja, hogy amolyan savanykás-édes...A magam részéről egyet értek 19:25-tel.
10/24 anonim válasza:
hejj voltam én egy néger lánnyal a minap. És ilyen fínom zamatos punciillatot még egy fehér lyánynál sem pipáltam. Niggaz 4 Life!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!