Nem mondanám meg :) kérdése:
17 éves lány vagyok. Mennyire hihetek az IQ teszteknek, ha nagyok az eltérések? :D
Figyelt kérdés
Tehát 15 évesen elvégeztem egy netes IQ tesztet, 100-105 körüli végeredménnyel.
Tegnap a könyvtárban ráakadtam egy Mensa IIQ tesztkönyvre.
Elvégeztem az 1-es szintűt és 115 lett ezután megcsináltam az 5-ös szintűt is, ez hosszabb volt és valamivel összetettebb. 132 lett.
Nem tudom ez mennyire lehetséges, elég nagyok ezek az eltérések.
Ért valaki ehhez?
2012. febr. 28. 19:45
1/5 anonim válasza:
IQ tesztnél korrekt eredményt pszichológusnál kaphatsz. A tesztkönyvekben lényegesen leegyszerűsített tesztek találhatóak.
2/5 anonim válasza:
Exponenciálisan nő az intelligenciád, napról napra.
Komolyra fordítva a szót, nem egységesek ezek a tesztek, ezért kapsz eltérő eredményeket. Te is írtad, hogy van amelyik hosszabb, nehezebb, stb.
3/5 anonim válasza:
Pszichológus vagyok, nem értem miért nem tetszik a válaszom, pedig szoktam IQ teszteket felvenni.
4/5 anonim válasza:
Az IQ teszt eredményeibe a pillanatnyi "szellemi állapotod" is belejátszik. Ha dekoncentrált vagy túl fáradt vagy akkor kaphatsz más eredményt.
5/5 anonim válasza:
A legnagyobb "IQ teszt" maga az élet (amelyhez kell érzelmi intelligencia, műveltség, együttműködési készség is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!