Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kamaszkorban is lehet üldözési...

Kamaszkorban is lehet üldözési mánia?

Figyelt kérdés
nem hinném, hogy ez az, de gyakran úgy érzem, mintha figyelnének, vagy engem bámulnak, és nem merek körül nézni. félek, hogy valaki a hátam mögött van és megakar ölni. amikor a buszon vagyok, egyre többször érzem úgy, hogy van egy potenciális gyilkos a buszon, akinél fegyver van. és az életemet itthon úgy érzem, mintha egy valóság showban élném: hogy el vannak rejtve kamerák, vagy lehallgató készülékek. először kb 8-9 éves voltam, amikor ezt éreztem, azután kb 2-3 évig hanyagolódott, és újra úgy érzem egyre gyakrabban, hogy valaki van a szobámban, vagy csak megfigyelnek. vagy csak szimplán félős vagyok?
2012. febr. 4. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem minden embernek volt már ilyen gondolata, hogy kamerák vannak a szobájában, megfigyelik stb. Persze mindenki tudja, hogy ez butaság, ezért túl is teszik magukat rajt. Kutasd át a szobádat és meglátod, hogy nincs ott semmi, talán ez segít.
2012. febr. 4. 16:55
 12/16 A kérdező kommentje:
#11: ma csináltam nagy takarítást (mint minden hónapban), és mindig mindent átkutatok alaposan. de nm találok semmit. amikor meg még mindig úgy érzem, át kutatom a szobámat: benézek az ágy alá, az ajtó mögé, a szekrénybe és visszaülök az asztalhoz azzal, hogy: mit teszek? aztán fél óra múlva ugyan úgy érzem magam.
2012. febr. 4. 17:02
 13/16 zeronibble ***** válasza:
Drogot soha?
2012. febr. 5. 00:07
 14/16 A kérdező kommentje:
nem drogoztam még soha. nem szedek gyógyszereket. olvastam a neocitrán (vagy vmi más gyógyszer)oldalán, hogyha sokat iszok belőle, akkor hallucinációhoz vezethet. de kb 2 hónapja nem ittam azt sem. :/
2012. febr. 5. 15:35
 15/16 zeronibble ***** válasza:
Akkor tényleg te fogod kideríteni az akárhanyadik kezelésen. Nem feltétlenül örökletes oka van ilyesmiknek, főleg ha enyhébb. Lehet fizikai, majd a fehér köpenyesek belekukkantanak, ha elég sokszor emlékezteti őket valaki rá. Aztán ott van annak a lehetősége, hogy te magad ragaszkodsz tudattalanul is néhány túl óvatos gondolathoz. Ha sok tévézés áll mögötted, akkor elég könnyen lehetsz mély aggodalmakkal tele.
2012. febr. 5. 20:43
 16/16 A kérdező kommentje:
nem szoktam tévézni. se filmeket nézni. nem szeretek. max family guy-t de azt is csak néha :/
2012. febr. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!