Hogyan tudnám megtanulni a leckéket?
%-ös szeretnék lenni év végén és nem tudom, hogy hogyan tanuljak.
Már hatodikos vagyok és már szinte sírok dogaosztás előtt.
Ne akarjál ötös lenni ,csak egyszerűen próbáld élvezni az anyagot!Minden tantárgynak megvan a szépsége.Aztán iskolája válogatja ,hányast adnak ott érte.De szeretnék és bukdácsolni Pesten az Apáczaiban,pedig csak egy kis vidéki suli jutott .
Ez a kitűnő máshol sz@rt sem ér.
Gyöngyösön tanulok a Berze Nagy János Gimnáziumba.
Kisgimis vok.
Nem itt van 5-8 ez a kisgimis.
És én nyolcosztályosba járok. 5-12-ig
Ó annyira nem köt le ez a dolog .Csak azért kérdeztem hányadikos vagy ,mert az általánosból éppen kikerülő és középiskolába belépőknél ,szokott előfordulni a teljesítménykényszer.
Pláne ha eddig kitűnő volt mert okos volt ,mert a volt osztályfőnöke statisztikai eredményt gyártott ,aztán a gimiben nagy pofára esések jönnek.
Igazából csak azért szeretnék megtanulni dolgokat mer anyum azt mondta, hogy ha kitűnő leszek kapok egy kutyát.
És ezt már 5 éve ígérgeti.
Nagy politikus az anyud.Biztos jól ismeri a képességeidet ezért tett ilyen feltételt.
De az kutyus megérne annyit,hogy ráhajts.Például mától kezdve nem ülsz ide a szám.géphez ,hanem helyette tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!