Mi az a LED lámpa? Vagy LED világítás?
Kösz az ismeretterjesztést, de nem lettem okosabb..
Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy ilyen lámpa a természetes fénnyel megegyező fényt tud mesterségesen előállítani, vagy mire való?
Láttam DM-be, de csak ennyi volt a címkéjén, hogy LED lámpa...
Köszi előre is a további válaszokat
Értem. Köszönöm!:)
Még annyit elárulnál, hogy tulajdonképpen a háztartásban milyen helyeken, vagy hogyan érdemes egy ilyet használni?
Tulajdonképpen bárhol érdemes használni.
Kis fogyasztású és sokáig is bírja: hosszú az üzemideje és nem nagyon viseli meg a le-fel kapcsolgatás - ellentétben az energiatakarékossal-
Csak az ára magasabb mint a hagyományos / energiatakarékos izzónak.
Személyes meglátásom szerint kicsit hideg fénye van, de lehet, hogy csak én nyúltam mellé.
Húúúhh..!!:) Köszönöm szépen a széles körű informálást mindenkinek, mostmár akkor képben vagyok!
Köszi!:)
Pillanatnyilag arra jó ,hogy kipróbálja az ember.Preciziós munkát,műszaki rajzot nem lehet a fényénél csinálni.
Kísérletképpen én is vettem sok pénzért egyet,becsavartam,aztán kicsavartam ,azóta a fiókban van.Nem éri meg az árát ,amennyit spórolsz a villannyal ,annál sokkal drágább ,és ha tényleg fény kell,nem csak világos akkor elő a jó öreg 100 wattost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!