Szétmegy a fejem a vizsgaidőszaktól. Mivel könnyítsek a helyzeten?
Nekem csak 3 van, de "cserébe" mind a három olyan, hogy akkor se biztos hogy átmegyek, ha egy egész hetet készülök külön-külön mindegyikre, minimális alvással...a legjobb az egészben az, hogy közben úgy érzem, hogy igazából semmivel nem járok előrébb, nem is tanulok meg semmit.
Persze mondanom se kell, hogy kávén, energiaitalon, alkoholon, melegszendvicseken meg hasonlókon élek.
Annak se sokkal jobb, aki letudja a vizsgáit hamar, mert bár pihenhetnek, meg "azt csinálnak amit akarnak", de az ismerőseim 80%-ának még legalább 3-4 brutál vizsgája van hozzám hasonlóan, úgyhogy elég unalmas lehet így a vizsgaidőszak, haverok nélkül...
Időnként keljetek fel a jegyzetek mellől, és mozogjatok egy kicsit. És időben feküdjetek le, legalábbis a vizsga előtti utolsó napon. Ha áttértek az éjjeli életmódra, az többet árt, mint használ.
Nekem is volt brutál vizsgaidőszakom 11 vizsgámmal, de azt is sikerült végigcsinálnom energiaital/kávé/éjszakázás meg dopping nélkül.
Hát anno nekem is volt ilyen,de csak mert voltak tufos tárgyaim is..
Már 6.-a óta kész vagyok 1 vizsgám volt csak..De ha rendszeresen félév közben tanulnál könnyebb lenne kicsit..én így csináltam most 23f és négy nap tanulgatás elég volt a sikerhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!