Mit tegyek, hogy a babámon könnyítsek?
Éjjelente min. 10-szer feléberd, de inkább többször. Arra már rájöttem, hogy vagy egy kósza büfi bántja, vagy rosszabb esteben szélgörcse van. Az utóbbi a lényeges, mert egyszerűen nem tudok rajta segíteni. Hiába tornáztatom, semmi. Onnan tudom, hogy ez a baj, mert amikor már egy órán belül 4-5-ször is felkel és sír, s végül pukizik egy nagyot, csend van egy jó ideig. Reggel is, ébredés után nem győz durrogtatni. Este viszont valahogy belészorul. Hülyén hangzik, de tényleg.
Gondoltam arra, hogy a tápszer miatt lehet, váltottunk, s ugyanaz a helyzet.Aztán azt hittem a tea miatt van, s a gyümölcslé, így már estére csak a víz maradt, de semmi változás.
Én már totál hulla vagyok, abszolút nem tudom magam kipihenni, mert mire épp visszaaludnék, Ő ismét fent van. És hát szegénykém sem tud nyugodtan aludni.
Úgy sajnálom. Mit tehenék?
Amúgy lehet, hogy jön a foga is, de szerintem biztos, hogy a puki a gond, mert ha végre megszabadul tőle, akkor nyugi van. Egy darabig...
9 hósak vagyunk és 1-5,5 hónapos koráig 8,5-9,5 órákat aludt egyhuzamban.
Nem értem...
Szia!
Próbáltátok már a mecsek baby köményes teát??
Mikor az én kisfiam olyan pici volt,ő ezt itta,és nem is voltak ilyen jellegű problémái.
5 hetes koráig is hasfájós volt.kkor kipróbáltunk mindent:Mecsek Baby, Infacol, Grippe Water, Espumisan, sima édeskömény tea,de semmi. Aztán rájöttem, hogy SOKKAL több büfit kell tőle várnom, mint más babáktól. Míg más evett, büfizett és nyugi volt, ő órákig eszegetett (nagyon keveset sokáig), s utána ÓRÁKON KERESZTÜL büfizett. Ez nem vicc:pl. vacsi volt 7kor, s még éjfélkor is azért nem tudott elaludni, mert bántotta a büfi. Pedig sokat és nagyokat büfizett addig is. Mikor rájöttünk, hogy ez a baj, éjjel, ha egyszer-egyszer felébredt, csak felvettem, büfizett és aludt tovább. Szóval mi valószínűleg akkor ezért voltunk hasfájósak.
S amióta jön a foga és eszik szilárd ételeket is, azóta kész őrület MINDEN éjszaka!!!
9 hósak elmúltunk, már egyre változatosabb az étrendje, de a zöldborsón kívül nem eszik puffasztó ételeket. Vagy én főzök meg neki krumpli, répát, párolok meg zöldségeket, répát, teszek bele májat vagy húst vagy tojássárgáját. Vagy az üveges bébételek (általában még a 6hósak, mert a darabosoktól még néha öklendezik).
Reggelire tápszer, tízóraira (nem mindig van) gyümölcs, ébédre főzelék hússal, uzsonnára vagy tejpép vagy gyümölcspüré, esére a fürcsi után tápszer.
lefekvés előtt alapos fél órás büfiztetés, több pózban. felülteted, ütögeted a hátát. pocira a térdedre fekteted, ütögeted a hátát. válladra teszed, sétálsz vele, kicsit fel-le rugózol.
váltsatok mam cumisüvegre, olyanra aminek az alja szétszedhető, attól kevésbé nyel levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!