Rammstein lángszórók? Info lenn
azt hittem én vagyok az egyetlen aki Feuer frei!-os lángszóró maszkot szeretne :D
egyébként venni valszeg tényleg nem lehet max otthon lehetne csinálni de sztem kis mértékű mérnöki tudás kell a kivitelezéshez plusz kibäszott veszélyes lehet mert valamit rosszul hegesztesz össze akkor elég nagy baj lehet belőle :S
Köszi a válaszokat!
Egyszer az életben NEM VAGYOK EGYEDÜL!! :D
Csináltam egy fejre szerelhető cuccot, és permetezőcsövet forrasztottam rá, csak az a rossz hogy a palackot pumpálni kell:D mellesleg tud valaki rohattul égő folyadékot, amiolcsó?
Tyú gyerekek, ennyire unatkoztok? :)
Ne értsetek félre, imádom a Rammsteint, bár egy ilyen lángszóró elkészítését inkább elfelejteném. Brutál veszélyes lehet, és ahogy már valaki leírta, egy rendes műszaki tudás nem árt hozzá. Egyébként megkérdezhetem mire kéne?
Hogy hogy mire? Fel akarja gyújtani magát meg a környéket az idióta, nem egyértelmű?
Sok sikert kívánok neki hozzá, újabb bizonyíték, hogy működik a természetes kiválasztódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!