Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez tényleg megtörtént, nem...

Ez tényleg megtörtént, nem csak szemfényvesztés? Nagyon igaznak tűnik, bizonyítják is, de egyszerűen hihetetlen.

2009. máj. 24. 12:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mi az a molyember? és egyáltalán létezik?
2009. máj. 24. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen egy gumimaszkot készíteni nem túl nehéz, egy embert úgy kifesteni, hogy így nézzen ki, még könnyebb. Végignéztem vagy háromszor a filmet, kimerevítettem az alakot, de tulajdonképpen semmi sem látszik belőle, így elég nehéz eldönteni, hogy is néz ki valójában.
2009. máj. 24. 16:22
 13/17 Avalanche ***** válasza:
100%

15:22-es vagyok.

Molyember egy körülbelül két láb magas, molylepkéhez hasonló lény volt, Point Pleasant és Charleston között "kísértett", egy régi TNT gyár közelében. Páran állították, hogy találkoztak vele, vízióik támadtak egyes katasztrófákról. Készült róla film "Megszólít az éjszaka" címmel. Hozzá kötik a Silver Bridge összeomlását is. Azóta nem érkeztek róla beszámolók.

2009. máj. 24. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. máj. 24. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő közismerten kamu.
2009. máj. 25. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Médiahack, gerillamarketing stb-stb.

Nézz meg egy pár új amerikai filmet. Annyira életjhűek, hogy szinte elhiszi az ember, hogy tényleg megtörtént. A speciális effektek, a színészi játék, a maszk. Miben különbözik ezektől a felvételektől? A minőségben. Az általad feltett két video ócska, hagyományos "handycam"-mel lett felvéve, amitől hihetőbb, eredetibbnek tűnik a felvétel. Hiszen a minőségéből adódóan nem lesz annyira "steril" a felvétel. Erre épített az iskolai házifeladatnak induló "Blair witch project". Rángasd a kamerát, tűnj hozzá nem értőnek, ne legyen jó a kompozíció stb. Hollywoodban sokkal jobban megoldják, de amennyiben egy hagyományos kézikamerával rögzíted, hitelesebbnek tűnhet a végeredmény, mivel látható lesz, hogy nem "profi" készítette. Az igazság az, hogy ezek is profik, és tisztában vannak vele, hogy ezáltal hitelesebbnek tűnhet (és annak is tűnik) a felvétel. Megjátszott kamu "áldokumentumfilm".

2009. máj. 25. 19:27
 17/17 Geri0703 válasza:
Remélem segítek, csak már nem tudok pontosat mondani. A molyember nem igazi, egy férfi készítette mindet, amit megtaláltak. Valahol egy pár kilométerre lakott attól a helytől, ahol megtalálták azokat. Denevérből és valami más kis állatból (már nem emlékszem) készítette. Mégegyszer boccs, hogy nem tudtam pontosat, remélem segítettem.
2012. júl. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!