Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a piramisokat meg...

Igaz, hogy a piramisokat meg se lehet közelíteni?

Figyelt kérdés
Egy ismerős mesélte aki ott járt, hogy nem lehet ám felmászni rá vagy ilyesmi, mert őrzik csak távolról lehet megnézni. Ez igaz?
2012. jan. 7. 01:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy hallottam, hogy felmászni már nem lehet rá, mint régen, de nem is csoda, különben gyorsan széthordanák szuvenír kavicsok formájában. :) Meg hát sok a környékükön az ásatási terület.
2012. jan. 7. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szavahihetetlen az ismerősöd? Vagy miért kell leellenőrizni? Én még sosem voltam ott, de számomra reálisnak tűnik, végülis többezer éves épületről van szó, általában még kevésbé idős épületekre se lehet csak úgy felmászkálni, sokszor bemenni se.

Egyébként nem olyan könnyű ám felmászni rá, azok a "lépcsőfokok" amik olyan jól néznek ki, valójában porladó, embermagas kövekből vannak.

2012. jan. 7. 02:03
 3/4 anonim válasza:
2002 óta van érvényben ez a korlátozás. Erről sajnos lekéstél.
2012. jan. 7. 05:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg piramis vn. És tudtommal valmelyikbe be lehet menni....
2012. jan. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!