Mert sajátos, önző célra nem használják az erejüket. Sokkal büszkébbek annál.
XDDDD
2011. dec. 31. 15:36
2/11 anonim válasza:
jósnők nem léteznek, általában nem teszik nyilvánossá a nyertes nevét foglalkozását én legalábbis nem hallottam erről infót hogy ki nyerte meg a lottót.csak azt hogy volt teli találat ennyi!
2011. dec. 31. 15:44
3/11 anonim válasza:
Az se normális, hogy be kell hozzájuk jelentkezni. Hát nem tudja, hogy megyek?
2011. dec. 31. 15:55
4/11 anonim válasza:
Mert a jósnők tőzsdéznek.
2011. dec. 31. 16:06
5/11 anonim válasza:
Mert küldeni kell a pénzenergiát :D
2011. dec. 31. 16:09
6/11 anonim válasza:
Minden jósnő roppant gazdag, csak jól titkolják.:)
2011. dec. 31. 16:45
7/11 Antimod válasza:
Agykontrollosok (állítólag) már nyertek nagyobb összegeket a megfelelő számú sorsjegyekkel.
2011. dec. 31. 16:47
8/11 anonim válasza:
egyrészt ez után a kérdés után az is felmerül bennem, hogy azért, mert te csak a képeket nézegeted...
másrészt azért, mert nincs rá szüksége. ha tud jósolni/látja a jövőt, akkor egyszerűen, feltűnés nélkül meg tudja szerezni azt, amire szüksége van, fölöslegesen, meg minek hívja fel magára a figyelmet?
2011. dec. 31. 20:26
9/11 anonim válasza:
Mert aki egyszer megneyeri a lottot annak mar tobbet nem kell joslasbol penzt szereznie! :-D (egyebkent honnan tudod, hogy milyen foglakozasu ember nyert a lotton?)
2012. jan. 1. 04:27
10/11 anonim válasza:
Először menj el egyhez, fizess ki egy rakás pénzt, kérd, hogy jósoljon meg valami konkrétat, és várd ki. Akkor meg tudod ítélni, hogy megérte-e az árát. Ha igen, folytathatod, és sok dolgot előre láthatsz, ami megéri a befektetést. Ha viszont nem, akkor megvan a kérdésedre a válasz.
Én ilyen konkrét tapasztalat nélkül is tudom, hogy melyik a helyes válasz. De nem mondom el neked. Ilyenek a jósnők. De alkudhatunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!