Miért van az hogy mindig fázom? Míg más egy pólóban van én egy pulcsiban majd megfagyok.
igen tudom :DD
a lakásban 30 fok van :D itt nem fázom :D de Sulinkban, vagy akármelyik barátnőmnél nagyon fázok, nagyobb bevásárlóközpontokban nem. Köszönöm a hozzászólást, esetleges más válaszokat is várok még :)
Ment a zöld kéz ! :)
"a lakásban 30 fok van :D itt nem fázom :D"
vedd le a hőmérsékletet. télen simán lehet lenni otthon pulcsiba is. nem létezik hogy 30 fokba pulóverbe vagy :D
nem is mondtam h itthon pulcsiban vagyok :D
egy kis pizsi gatyában meg egy toppban :D sőt valamikor melegem is van.
mázlista!
legalább addig nem fázol, míg otthon vagy :D én cserélnék veled! bár én beérném 25 fokkal is...
egyébként meg szintén fázós vok, mélyen együttérzek veled.
én megoldást még nem találtam. az alkohol átmenetileg képes átmelegíteni. h aztán még jobban fázzak :P
a tornázástól ne várj csodát, edzés után kb. 2 órával újra fázni kezdesz, és nem hiszem, h két óránként van időd egy órás gyúrásra...
d ettől még éppen tornázz, azért a két óráért is megéri.
javaslom még, h válts infraszauna-bérletet és hetente többször izzadj egy jót! részemről eddig ez a legtutibb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!