A maja naptár átszámolásához, beszámolták-e az "ellopott 300 évet? "
Értem mire célzol..:D de ne csak európát nézd..az a lényeg, h ezzel a 300 évvel nem csak az eu történelemből vágnak ki egy jókora szeletet, hanem ezzel megtagadják az összes többi ország adott 300 évét. függetlenül attól, h ez a 300 az adott ország időszámegyenesén hol is van...
Vagy mondok egy másik példát..megnézünk egy i.e esetleg utána 40-45,ös pénzérmét[a hasamra ütve mondtam]..ezt megvizsgáljuk c14es időbehatárolóval és eredményül 1600at kéne kapnunk körülbelül:D [mielőtt megkérdeznéd, hogy időszámításunk előttről honnan tudom az évszámot, az aktuális császár mindig új pénzt veretett az arcmásával, és innen tudhatjuk az évszámot:D], a 1900helyett..de ilyen vizsgálat még egyszer sem volt..tehát nincs bizonyítási alap..
azaz igazság, hogy egy ilyen előadáson voltam, olvasni nem olvastam, este kicsit rákeresek a neten elkezdett engem is érdekelni, de egyenlőre marad a szkepticizmus :D
Ami azt illeti én sem vagyok teljesen meggyőzve.
De …!
Az adott időszak a "sötét középkorba" esik! Mikor európa nem nagyon tartott fent kapcsolatokat a Föld többi részével! Egyébként az ősmagyar legendárium az egyik, ami megerősíti a csúsztatást! Eszerint Álmos, Attilának az 5.generációs leszármazottja volt. Az európai időszámítás szerint, kb 400év telt el kettejük között. Ez 5felé osztva átlag 80év. Kicsit sok, nem? De ha kivesszük a 300 évet, marad 100 év. Ez is lehetetlen 5 generáció alatt?
Ja és az érme:
A kr.u 45 a csúsztatás után lett kimondva!
Halljátok, ez az egéssz több sebtől vérzik...
sztem egyálltalán nem loptak el 300 évet a történelemből, de ha mégis, arról a majáknak fogalmuk nem lett volna, ugyanis ők előbb írták a naptárt, mint amikor állítólag ellopták azokat az éveket...
másrészt, a maják a saját időszámításuk szerint írták a naptárukat, és csak utólag logikázták ki a tudósok, h az álltaluk utolsóként jelzett időpont az a mi időszámításunkban a 2012. év- tehát ennek megint semmi köze a mi történelmünk 300 évéhez
harmadrészt meg egyáltalán hogy lophattak el 300 évet a történelemből??? ezt te se gondolod komolyan...mert még ha valaki ezt ki is találta, hogy tudta eljuttatni az utolsó kis apátságig is ahol feljegyezték a dátumokat, hogy egységesenn mindenhol 300évet rászámoljanak az időre. ez lehetetlen, ha valahol be is vezették ezt, akk lennie kellett olyan helynek ahol nem, és azt meg észre vették volna, h nincs ehyezés az időpontok között.
Ezzel a világ végével meg már a tököm kivan, LEFOSOM AZ EGÉSSZET, AKIK HISZNEK BENNE AZOK HALLJANAK MEG 2012 DECEMBERÉBEN DE ÉN NEM FOGOK!
PUSZIPÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!