Hogyan létezhet, hogy ugyanazt többször is álmodja valaki?
Mármint... Gondolok arra, hogy álmaink azok a napi meg heti meg látott, hallott, észlelt, stb... dolgok összessége, egyvelege... Hogyan lehet mégis az akkor, hogy teljesen, 100%-ban megegyezzen két álom? Velem már többször is előfordult ilyen...
Valamint lenne mégegy kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy létezhet e, hogy álmunkban egy olyan helyen járunk, ahol azelőtt soha, s olyat teszünk, amit később fogunk csak? Mert nekem ilyesmi deja vu-m volt nemegyszer, hogy álmomban ugyanott voltam, s ugyanazt tettem, amit csak később... Mármint... Nem tudom... De olyan furcsa volt az egész... Ja, s ha lehet, akkor az értelmesebb emberek írjanak, mert most vhogy nem vagyok kíváncsi a hülyeségekre (elnézést az érintettektől)... Köszönöm előre is!!
Jól írta az első; ha vannak olyan dolgok, amik hosszú ideje foglalkoztatnak, zavarnak, vagy akár egyszerűen csak tetszenek (még ha nem is tudatosan, csak tudat alatt), akkor azok rendszeresen vissza fognak köszönni az álmodban - akár csak egy-egy motívum, akár teljes jelenetek is.
Nincs ebben semmi furcsa, viszont némi boncolgatással esetleg tippeket is adhat arra vonatkozólag, hogy mi baj lehet az életeddel, vagy épp hogy mi a jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!