Úgy hallottam, hogy ha valakinek nem egyforma színű a két szeme, az zsenialitásra utal?
Ugyanmá.
Nincs semmi összefüggés.
Amugy is zseninek lenni car lehet. Most nézd meg ezt a Einsteint is.Úgy néz ki mit aki jól érzi magát a bőrében?:)
Szerintem ha egy embernek van némi fogalma rólla milyen mértékben tudtalan az már rég elég.
ma 22:29
Majdnem :D Én csak egy egyszerű orvostanhallgató vagyok :)
Nem, nincs összefüggés. Az a tanulmány, ahol erre lyukadtak ki, nem tudományos jellegű volt, aki pedig neked mondta, feltehetően nem a téma szakértője. Bocsánatos tévedés, az emberek szeretnek mindenben összefüggést látni, aki pedig nem ért hozzá, miért ne hinné el, ha "az okosok bebizonyították"?
Viszont ha ugyanezt a kérdést felteszed az ezotéria témakör megfelelő alkategóriájában, biztos kapsz pár választ arról, mi "utal a zseniélitásra" akár horoszkópilag, akár külső testi jegyet figyelembe véve, akár magatartásilag, mi az az indigó gyermek, milyen a kritály gyermek és így tovább, amihez én tényleg nem értek, de ott igen. Ott biztosan meg tudják mondani, hogy ha a hetrokrómia zsenialitásra utal, miért, ha nem utal rá, akkor mit jelent ilyen szempontból. Tudományos, ahogy az első is írta, csak egy pigmentációs zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!