Mi okozza a színes álmokat?
még a színvakok is színeset álmodnak csak ott a színek összekeverednek
az agyban van egy receptor ami az álmokat késziti
Én soh nem álmodtam se egy színben, sem 2 dimenziósan, sem fekete-fehérben, sőt pár fizikai érzelmet érzek is (pl ha lenyúzom a kezem álmomban, azt érzem, de nem fáj.... amikor azt álmodtam (elég sokszor, mert fóbiám van), hogy letörtek aa fogaim, akkor éreztem az érdes felszínüket, meg hogy vágnak)
Nekem azt mondta egy pszihológus, hogy érzékelőképesség-függő. Ha az agyad úgy van beállítva, hogy minden kis szart észrevesz, figyelmes a környezetére és vizuálisan fejlett, akkor nem meglepő, hogy nem képes nem 3D színesen álmodni.... valamint az idegrendszered már érzett valamit túl sokszor vagy sokkos állapotban, akkor 'érezheti' álmodban ugyan ezt :)
Remélem jól mondták nekem és segítettem, bevallom, jó lenne, ha ébredés után TUDNÁM, álmodtam-e vagy tényleg elvitték z UFO-k lakótársamat pl. :'D Nekem teljesen élethű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!