Történelmi bizonyítékot találtam? (Fontos)
Kedves Kérdező!
1) Ha ennyire biztos vagy az igazadban akkor minek kérdezed ki mások véleményét???
2) A többi cáfolás mellé még ezt is hozzá tenném: A ROMÁNOK NEM A RÓMAIAKTÓL SZÁRMAZNAK! Mikor a rómaiak meghódították Erdélyt (Dacia), a román parasztok akkor már rég ott voltak! A románok azok románok! Annyi közük van a rómaiakhoz, mint a rómaiaknak Trójához! Itt az Aneas c. eposzra gondolok, amiben a trójai háború végén Aneis a szent karddal elvándorol és később megalapítja a római birodalmat! Viszont ez sem igaz, csak Augustus találta ki, majd megíratta az eposzt Vergiliussal(?).. Ez valahogy így volt a román testvéreinkkel is xd
Nem értem ez hogy jön ide...
Azért mióta tudom hogy lapos a föld anyira egyértelmü lett és kivancsi vagyok hogy egy gömb föld fanatikus mit gondol
Bár írtam privát, azért itt is írok.
Engem még mindig érdekelne (lehet más profilol már írtam neked) a Balaton körüli Sümeg - Nyirád környékén a templomok. Maga a "környék" alatt mit értesz ? Miért ezt a kört használod viszonyítási alapnak? "A Balaton teljes mérete mellett lévő templomok." Ez mit jelent? Mármint a Balaton körül van 74 templom, vagy Sümeg - Nyirád környékén ? Vagy Sümegtől egészen Nyirádig értendő hogy 74 templom van? Engem őszintén érdekel a téma. Érdekelne, hogy mire jutottál a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!