36 évesen 114-es iq érték milyen?
Most mi bajod van? Kérdeztél vmit, amire válaszoltunk (ugyanis a linkben ott a válasz, tehát KIKERESTÜK helyetted), és mellékesen hozzátettük, hogy ha tényleg 114-es iq-d van, akkor ezt illett volna neked is megtalálnod.
Lehet, hogy rosszindulatúak voltunk, de ott volt a válasz a kérdésedre.
Még ott az a r.hadt grafikon is. Ha azzal sem tudsz mit kezdeni, akkor mégis mit mondjunk már?
Azért gondoltam azt, hogy nem érted, mert:
belinkeltem én is egy oldalt, belinkelt más is egy oldalt, mégis azt írtad, hogy nem adtunk konkrét választ, és hogy azért nem válaszolunk, mert mi se tudjuk. Közben meg ott volt a válasz a linkben.
De lehet, hogy félreértettem. Nem akartam beletaposni a lelkedbe, lehet, hogy csak rossz napom van és hisztis vagyok. Ismeretlenül meg ugye könnyű belekötni a másikba.
Szóval ne haragudj, ha megbántottalak.
Mindenesetre ha érdekel még a téma, akkor a két linkben megtalálod a kérdéseidre a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!