Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 36 évesen 114-es iq érték milyen?

36 évesen 114-es iq érték milyen?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 10:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
:D Azért az már jelent valamit, hogy megválaszolod a saját kommentedet.
2011. nov. 6. 14:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Úr Isten gyerekek! Feltettem egy kérdést! Szerettem volna rá NORMÁLIS, KONKRÉT VÁLASZT kapni! Melyik mondatomban érzitek úgy, hogy kérkedtem vagy felvágtam vele??? Azt sem tudtam, hogy ez melyik kategória, merthogy ezért írtam ki a kérdést!! Komolyan, nem is értem? Tényleg itt tartunk, hogy ilyen szinten rosszindulatú egy-két ember?? Elszomorító...
2011. nov. 6. 14:30
 13/24 A kérdező kommentje:
Pedro! Köszi a linket! Nem vágyom magasabb iq-ra, nem mintha ez így működne. Nem foglalkoztatott a dolog eddig sem, csak pénteken csináltam egy munkahelyi tesztet és ez lett az eredmény. Gondoltam megkérdezem, de már baromira bánom...
2011. nov. 6. 14:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Most mi bajod van? Kérdeztél vmit, amire válaszoltunk (ugyanis a linkben ott a válasz, tehát KIKERESTÜK helyetted), és mellékesen hozzátettük, hogy ha tényleg 114-es iq-d van, akkor ezt illett volna neked is megtalálnod.

Lehet, hogy rosszindulatúak voltunk, de ott volt a válasz a kérdésedre.

Még ott az a r.hadt grafikon is. Ha azzal sem tudsz mit kezdeni, akkor mégis mit mondjunk már?

2011. nov. 6. 14:34
 15/24 A kérdező kommentje:
Na jó! Én léptem! Válaszolsz a saját kommentedre?? Gáz! Nagyon gáz! Hol olvastad, hogy nem értem a grafikont? Tudod mit? Hagyjuk! Elbeszélünk egymás mellett... belemagyarázol hülyeségeket...valószínűleg ez köztünk a különbség...én nem fikáztam senkit,pedig lehetett volna! Ja, és még valami. Ha törölni akartam volna bármit is, akkor a kérdés már rég nem lenne fenn.
2011. nov. 6. 14:41
 16/24 anonim ***** válasza:
A te kommentjeidre válaszolok, nem a sajátomra. De mindegy.
2011. nov. 6. 14:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem, Te megírsz valamit és utána eldöntöd magadban, hogy hát ja, ha én nem értem az már az én bajom...kösz a linket, meg fogom nézni.
2011. nov. 6. 14:45
 18/24 anonim ***** válasza:

Azért gondoltam azt, hogy nem érted, mert:

belinkeltem én is egy oldalt, belinkelt más is egy oldalt, mégis azt írtad, hogy nem adtunk konkrét választ, és hogy azért nem válaszolunk, mert mi se tudjuk. Közben meg ott volt a válasz a linkben.

De lehet, hogy félreértettem. Nem akartam beletaposni a lelkedbe, lehet, hogy csak rossz napom van és hisztis vagyok. Ismeretlenül meg ugye könnyű belekötni a másikba.

Szóval ne haragudj, ha megbántottalak.

Mindenesetre ha érdekel még a téma, akkor a két linkben megtalálod a kérdéseidre a választ.

2011. nov. 6. 14:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg! Értek mindent.Köszönöm a segítséget!! Lehet, hogy provokatív a kérdés? Na mindegy, Te legalább segítettél! Jó pihenést Neked erre a pár órára! :)
2011. nov. 6. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem volt provokatív, én voltam paraszt:) Köszönöm a jókívánságot^^ Igyekszem kipihenni magam, hátha akkor nem leszek ilyen harapós:D
2011. nov. 6. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!