Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha sok állatfajnál van albinó...

Ha sok állatfajnál van albinó típus, akkor az embernél miért nincs?

Figyelt kérdés

(Most ne szóljon be senki hogy : az ember nem állat....azért a kérdést érteni lehet)

Hogy hogy az embereknél nincsen albinó típus? Magyarul fehér bőrű (mint pl az europidok [pl mi]) és közb e a szeme piros.

Ugyan úgy akárcsak pl a tengerimalacoknál, vagy a nyulaknál stb. Ott fehér szőr/bunda és piros szem.

Rengeteg más fajnál is van ilyen. (pl ceteknél)

Az embernél ez hogy hogy nem lehetséges?

Ez mindíg is érdekelt, hogy aegy ember miért nem lehet albinó.

2011. nov. 1. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Viccen kívül albinó négerről már hallottam. Amúgy a hipó az Én és én, meg az Irén-be volt, de az a fickó csak simán "tápos" fehér ember.

[link]

2011. nov. 2. 09:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok: én ismerek egy olyan roma srácot ott ahol lakom, akinek olyan bőrbetegsége van, hogy elkezdett fehéredni a bőre, és 4-5 évre teljesen kifehéredett, kb mint a képen az albínó néger fiúnak... ezt teljesen komolyan írtam, nagyon furcsa
2011. nov. 2. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy a hipó az Én és én, meg az Irén-be volt, de az a fickó csak simán "tápos" fehér ember."

Michael Bowman (hipó) valóban albínó.

2011. nov. 2. 09:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Embernél is van albinizmus. Autoszóm recesszíven öröklődő betegség.

[link]

2011. nov. 2. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

23:29 vagyok

valaki felvilágosítana, hogy mi rosszat írtam?

2011. nov. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!