Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » UFO lehetett, vagy csak...

UFO lehetett, vagy csak valaki szórakozott?

Figyelt kérdés

Bár kétlem , hogy szórakozott vlna valaki.

Még kisebb voltam 7 éves körül, kint ültünk az udvaon este 10 körül nyáron, és az égen, elég magasan 6 elég nagy fényforrás volt, szabályos körben elrendezve, és forogtak. nagyon lassan halad előrefele, kb 20 percig lehetett látni, és el se tudom képzelni, hogy mi lehetett. Szerintetek?

2009. máj. 2. 10:34
1 2
 11/18 anonim válasza:

Esetleg ez is lehetett:

[link]

nézd meg a videót

2009. máj. 2. 21:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Áh nem igaz, enyire nem tudom megértetni magam veletek? nem discofény volt, nem az mondom h UFO volt de biztos h nem discofény, azért tettem fel a kérdést, mert reméltem h valaki tud vmi ÉRTELMES magyarázatot adni, de eddig nem sikerült senkinek...

És idegesítő, hogy ilyen hülyének néztek, azért egy discofényt szerintem nehéz lenne ufonak nézni :/

2009. máj. 2. 21:42
 13/18 A kérdező kommentje:
bocs 21:11-es a te válaszodat nem láttam, végre egy értelmes válasz, de igazából ehhez se hasonlított.
2009. máj. 2. 21:44
 14/18 anonim válasza:

Most miért vagy felháborodva? Mi nem voltunk ott, nem láttuk, csak a tapasztalatainkat írtuk le... De úgy látszik már ez is baj... akkor miért tetted fel a kérdést???

Amúgy gyermekként nagyon élénk az ember fantáziája... gabonaköröket is lehet természetes úton előállítani, jaaa neeem... Bocsi, azok is az UFO-k voltak. :-)

2009. máj. 3. 09:11
 15/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy gömbvillámokat láttál? Tiszta időben is kialakulhatnak, fényes nappal akár. Egyszer láttam egyet az égen körözni aztán eltűnt.
2009. máj. 3. 09:44
 16/18 A kérdező kommentje:

gömbvillám lehetséges, tudnál mutatni képet vagy videót?

Az egy dolog, hogy gyerekként élénk volt a fantáziám, de az akkor 35 éves anyámat nem nevezném gyereknek, ő is látta.

2009. máj. 3. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
anyám hazafele tartott a kocsival amikor a kocsi felett megállt egy csészealj(20m felett a kocsitol)! aztán vhogy leállt a kocsimotor, anyu meg volt rémülve és akkor anya mondta kérlek ne vigyetek el még és hallota hogy azt mondták jó de máskor visszajövünk, aztán a napokban rémálmai voltak ezt onnan tudom hogy leirta hogy nézett ki a csészealj, mikor volt meg ilyesmi egy füzetbe pont azt a füzetet kerestem (anno még nem tudtam mit irt bele) és igen meglepődtem ami benne volt...
2009. máj. 5. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:

21:47 -es vok

pontositok az elkövetkező napokban voltak rémálmai ja és ez 5éve lehetett a füzetett 2évvel ezelött találtam meg

2009. máj. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!