Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » UFO lehetett, vagy csak...

UFO lehetett, vagy csak valaki szórakozott?

Figyelt kérdés

Bár kétlem , hogy szórakozott vlna valaki.

Még kisebb voltam 7 éves körül, kint ültünk az udvaon este 10 körül nyáron, és az égen, elég magasan 6 elég nagy fényforrás volt, szabályos körben elrendezve, és forogtak. nagyon lassan halad előrefele, kb 20 percig lehetett látni, és el se tudom képzelni, hogy mi lehetett. Szerintetek?

2009. máj. 2. 10:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Azt kizártnak tartod, hogy csak az elmúlt évek "nagyítják" fel a dolgot, és nem is olyan nagy fényforrások voltak, hanem a felhőkről visszaverődő fények... csak mert amit leírtál tipikusan diszkófények (persze a lassan forgó fajta, nem is feltétlen diszkó, hanem bármilyen szórakozó hely/étterem/cirkusz/vidámpark fényei...)

Csak ötlet.. ha nem ilyen volt, akkor s közelebb jutunk a megoldáshoz :)

2009. máj. 2. 11:48
 2/18 A kérdező kommentje:

de eszembe jutott, de túl szabályos volt ahhoz, h felhőkről visszaverődő fény legyen, és elég tisztán is emlákszem még rá, és discofény se lehetett, mert hétköznap volt ráadásul akkor már rég tudtam h milyen a discofény, mert akor tőlünk 200 m-re volt 1 disco!

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem az volt.

2009. máj. 2. 16:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyet láttunk amikor kicsi voltam. Olyan 10 éves, a szüleimmel, és keresztszüleimmel totóztunk mi lehet, és nem jöttünk rá. Mai napig emlegetjük, pedig már 20 vok.
2009. máj. 2. 17:07
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
A városban, ahol élek, 3 épület tetején is van ilyen. Péntek este elég látványos, mikor be vannak kapcsolva. Ne áltasd magad ilyen mesékkel, hogy UFOk voltak, azok ugyan ilyen fények voltak.
2009. máj. 2. 18:06
 5/18 A kérdező kommentje:
én egy 4000 létszámú faluban lakok..., vagyis akkor még ott laktam!
2009. máj. 2. 18:43
 6/18 A kérdező kommentje:

ráadásul mozgott, nem csak forgott, hanem haladt előrefele nagyon lassan.

Tudom hogy szkeptikusak vagytok, és próbáltok, vlamai egyszerű válsazt találni rá, de higyjétek el én se vagyok hülye...

2009. máj. 2. 18:46
 7/18 anonim válasza:
100%
Ilyet én is láttam, kb. 7 éves koromban először, azóta is sokszor látok, úgy hívják, hogy felhőpászta. :-) Vagy valami ilyesmi, de a lényege, hogy diszkófény. :-)
2009. máj. 2. 19:24
 8/18 A kérdező kommentje:
-.-" nem igaz, mondtam, már hogy nem vagyok ilyen hülye, tudom mi az a discofény és nem az volt, ez 100%
2009. máj. 2. 19:52
 9/18 A kérdező kommentje:
a fényforrás onnan jött fentről, tisztán látszott, nem reflektor volt...
2009. máj. 2. 19:53
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Akkor mi a kérdés? Ha valamit mondanak, nem az volt az tuti. Tessék akkor UFOt láttál. Már úgy is eldöntötted magadban nem? Most jobb? :P
2009. máj. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!