UFO lehetett, vagy csak valaki szórakozott?
Bár kétlem , hogy szórakozott vlna valaki.
Még kisebb voltam 7 éves körül, kint ültünk az udvaon este 10 körül nyáron, és az égen, elég magasan 6 elég nagy fényforrás volt, szabályos körben elrendezve, és forogtak. nagyon lassan halad előrefele, kb 20 percig lehetett látni, és el se tudom képzelni, hogy mi lehetett. Szerintetek?
Azt kizártnak tartod, hogy csak az elmúlt évek "nagyítják" fel a dolgot, és nem is olyan nagy fényforrások voltak, hanem a felhőkről visszaverődő fények... csak mert amit leírtál tipikusan diszkófények (persze a lassan forgó fajta, nem is feltétlen diszkó, hanem bármilyen szórakozó hely/étterem/cirkusz/vidámpark fényei...)
Csak ötlet.. ha nem ilyen volt, akkor s közelebb jutunk a megoldáshoz :)
de eszembe jutott, de túl szabályos volt ahhoz, h felhőkről visszaverődő fény legyen, és elég tisztán is emlákszem még rá, és discofény se lehetett, mert hétköznap volt ráadásul akkor már rég tudtam h milyen a discofény, mert akor tőlünk 200 m-re volt 1 disco!
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem az volt.
ráadásul mozgott, nem csak forgott, hanem haladt előrefele nagyon lassan.
Tudom hogy szkeptikusak vagytok, és próbáltok, vlamai egyszerű válsazt találni rá, de higyjétek el én se vagyok hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!