Ha lehetne különleges képességed akkor mit választanál?
Telepátia, vagy teleportálás. :)
De igazából nem sokat gondolkodtam rajta. Viszont! Szívesen lennék feltaláló... Olyan dolgokat tudnék föltalálni...
1. Regeneráció, méregimmunitás meg hasonlók: a testem legyen egy tökéletes, reaktív szervezet, ami potenciálisan örökké működik, a szarból is kinyeri a tápanyagot, gondolatra alakul át (bizonyos mértékig, ha pl erő kell, akkor pár nap alatt növeszt izmot, ha nem akkor elűnteti), visszanöveszti a levágott, elroncsolódott testrészeket egy belső kép alapján. Ja, és adrenaliféleséget termel, ami a gondolkodást, érzékelést nagyon felgyorsítja, gyakorlatilag bullet-time effekttel.
2. Varázsolni szeretnék, ha a fenti nem.
1. Az idő manipulálásának képessége
2. Repülés
hatalmas erőm lenne, és ésés...csak akkor jelentkezne ez amikor bántanak engem, vagy egy ártatlant, és olyankor átváltozom az erő asszonyává, a hajam lebeg a körülöttem vibráló erő miatt, a ruhám a saját, egyedi erő asszony ruhám, ami sokat sejtet, de megöl, ha kiváncsi akarsz lenni, hogy mi van ott...éééss...
khm...ez volt alsóban, és felsőben minden álmom...(L)
-Repülés
-Láthatatlanság
-Időutazás!!
-Gyógyítás
1. gondolatolvasás
2. láthatatlanná válás
3. időutazás =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!