Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha fáj a torkom?

Mit csináljak, ha fáj a torkom?

Figyelt kérdés
De nem betegség, mert láz nincs.(otthon mit csináljunk)
2011. szept. 25. 21:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Tea C-vitamin és sok pihenés
2011. szept. 25. 21:16
 2/6 anonim válasza:
100%
Attól hogy láz nincs, még be lehet gyulladva a torkod.. Holnap menny el a dokihoz, nehogy rosszabb legyen....:)
2011. szept. 25. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pálinka!

Nekem mindig segít kezdődő torok- vagy gyomornyomorok idején! Komolyan! De amolyan igazi házi, nem ezek a bolti, 30-x százalékos vackok!

2011. szept. 25. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig veszek egy csomag Vita-C-t, és egyszerre elszopogatom az egészet. Kb. 1 óra. (nem durva, kb. 600 mg C-vitamin) Mire a végére érek általában elmúlik a fájdalom, a rossz közérzet, és a kezdődő hőemelkedés is.
2011. szept. 25. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak a torokfájásos cukorkák, gyógytea (csipkebogyó, hársfa, bodza kevés mézzel), sima tea, C-vitamin, C-vitaminos cukorka (túl sok C "megárthat", nekem például nagyon kell tőle pisilnem), pihenés, meleg takaró alá beújás, ágyból netezés (szülőket nem szokta meghatni), ha kellemesen süt a nap, akkor akár a szobában is egy kevés "napozás". Ha nem múlik, amint tudsz, orvos, mert akár torokgyulladás is lehet, az meg nem tréfa, van, akinél azonnal tüdőre megy. Öltözz még melegen, egyél meleg levest, ne tornázz, ha teheted.
2011. szept. 25. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
El kell viselni amíg elmúlik.
2011. szept. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!