Létezik-e szerintetek (tapasztalhatóan) egy kozmikus tudat?
Én egy másik emberen szerettem volna segíteni és számomra eléggé hihetetlen módon, nagyon nagy erővel megvalósult, amit (neki) kívántam (pedig a létrejött verzió nagyon valószínűtlen volt).
A bekövetkező eredmények nagy mértékben meghatározták mindkettőnk életét. (az eredmények pozitívnak mondhatóak)
Másodlagos kérdés:
Ha létezik, van-e köze a generációk óta a fejekbe tömött regionális isteneszmékhez, elképzelésekhez?
Az összes nagy világvallást (=kollektív vallást) álszentnek tartom, ahol inkább saját használatra elgépiesítik az embereket.
Nincs semmilyen kozmikus tudat. Az emberek agyának felépítése nagyon hasonló, ezért egyes szituációkban ugyanúgy viselkednek, ugyanarra gondolnak.
Nincs semmilyen természetfeletti, mindig csak bele kell gondolni a dolgokba.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Én egy másik emberen szerettem volna segíteni és számomra eléggé hihetetlen módon, nagyon nagy erővel megvalósult, amit (neki) kívántam (pedig a létrejött verzió nagyon valószínűtlen volt)."
Ez egy elszigetelt eset. Ha 10 esetből mondjuk 8-szor megvalósult volna, akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy létezik valami kozmikus tudat. De ez így semmit nem bizonyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!