Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy előre...

Létezik olyan, hogy előre megérzünk valamit?

Figyelt kérdés
Velem sokszor előfordul oylan, hogy hirtelen beugrik egy kép, vagy gondoloat, egy mondat a fejembe, legyen az akár mi és az 1-2 nap múlva megtörténik. Legutóbbi eset, hogy osztálytársam apukája korházba került, de javult a helyzete(soha nem láttam még az apukáját)és délután otthon olvastam és egyszer csak elkapott egy furcsa érzés, hogy meg fog halni az apukája és másnap délután meg is halt. Mitől van ez?
2009. ápr. 20. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az egyik gondolatom erről: legmodernebb fizikusoktól tudjuk, hogy több univerzum van. (Párhuzamos Univerzumok) Ami az egyik univerzumban van, az a következőben is lesz később, vagy az előzőben volt hamarabb. Ezekből kerülhetnek elő információk.

Másik gondolatsor: Képzeljük el, hogy több autó közeledik egy kereszteződéshez különféle irányokból, és ezek majd össze fognak ütközni. Ők nem látják egymást, így nem sejthetik az ütközést, de ha valaki egy kilátó toronyból nézné, látná őket és előre "megérezné" a bajt. Vagy érzékeny fülével meg tudná állapítani az autók mozgását. Ennek mintájára elképzelhető, hogy valakinek olyan érzékeny érzékszervei vannak, hogy ha nem is látja a dolgot a szemével,érzi azokat az energiákat, amik a dolgok alakulásakor keletkeznek.

2009. ápr. 30. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
OK, hogy lepontoztátok, mert talán a hasonlat nem volt elég jó. Mondjuk, ha azt mondanám, hogy van aki megérzi a zenei hangok rezgésszámát a legapróbb különbséggel, talán másvalaki megérez egyéb rezgéseket, amik egy bizonyos eseményhez vezető más események rezgései, ebből érzi a készülőben lévő megtörténést. Én így gondolom, ha valaki nem ért vele egyet, engem nem zavar. De előbb azért érdemes gondolkodni rajta.
2009. máj. 1. 17:05
 13/13 A kérdező kommentje:
nem én pontoztalak le
2009. máj. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!