Hogyan szeressem meg a humán tantárgyakat, hogy legalább tanulni bírjam? (többi lent)
Az irodalommal én is így voltam, az egyetlen költő Ady volt, akit nem szerettem ugyan, de legalább megértettem, hogy ki volt ő, tudtam róla beszélni. A többi költő az szinte mind egy mondattal jellemezhető volt számomra. Az egyik egy beképzelt f*sz volt, a másik depressziós, a harmadik egy kis b*zi, a negyedik egy fontoskodó akárki, az ötödik egy sexmániás, stb... :D nem értettem, hogy hogy lehet róluk oldalakat írni, általában bemagoltam az életrajzukat, és azt írtam le, és kaptam rá egy kettest... jó esetben.
A történelem se ment nagyon, bár azt könnyebb volt tanulni, viszont amikor érettségire felkészültem belőle, akkor nagyon megtetszett. Sokkal jobb volt átlátni az egészet, mint részenként tanulgatni. Észre lehetett venni a nagy összefüggéseket, meg látni az előzményeket, következményeket. Meg izgalmas volt végigkövetni az eseményeket, ahogy kifejlődött a mostani világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!