6)1 hónapja kezdtem komolyabban angolt tanulni, mert rájöttem hogy a német oylan hosszú hogy azt be nem fejezem, meg el is ment tőle a kedvem. tehát hogy egy olyan embernek aki rövid idő alatt tanul majd meg angolul, viszonylag kicsi szókinccsel, annak miylen nyelvvizsgát ajánlotok? később szeretnék emeltezni , most csak arra kell hogy meglegyen mert pontot ér, amm szeretnék majd külföldön dolgozni tehát biztos emeltezek
2011. szept. 4. 09:44
1/10 anonim válasza:
nem ....
2011. szept. 4. 09:58
2/10 A kérdező kommentje:
hát bocs hogy most arra késztettelek hogy írj 3 betűt..de óránként csak egyet lehet kérdezni nekem meg sok kérdésem van és elfelejtem őket ..emellett nem akarok óránként hazajönni a munkából hogy kiírjam
2011. szept. 4. 10:00
3/10 anonim válasza:
Ezek mind le vannak szpen rva a tankönyvekben. Mind a 12 igeidő kell, az összes feltételes móddal, valamint több "egyéb" szerkezettel kiegészítve. Ha kis szókinccsel tanul "meg" angolul, akkor nem tud még angolul, tehát nyelvvizsgázni sem érdemes, arra tudni kell azért valamit. Az emelt sokkal több pluszpontot ér felvételin, és csak az egyiket számítják be. Külföldön semmit nem ér, ha van emelted, ott azt kérik, hogy tudjál angolul.
2011. szept. 4. 10:00
4/10 A kérdező kommentje:
köszi kedves utólsó ..én is jól tudom a gond hogy minden angolul van !!express publishing könyvem van!!
2011. szept. 4. 10:21
5/10 A kérdező kommentje:
egy magyar szó nincs benne! de amm biztos nagyon jól leír mindent ..de ezt tanár nélkül nem tudom lefordítani...ezért arra gondoltam hogy megkérdezem itt ahol ugye fel lehet tenni a kérdéseket...
2011. szept. 4. 10:23
6/10 anonim válasza:
Ezek a kérdések minden rendes angol nyelvkönyvben le vannak írva,amúgy azt ajánlom neked,hogy ne egynyelvü nyelvkönyvet használj,mert az angolul fogja leírni neked a nyelvtani jelenségeket,azt meg ugye nem valószínű,hogy megérted.
Itt most nagyon hosszú lenne leírni az általad kérdezett 5 témát,főleg a feltételes módot,meg az igeidőket.
Annyit tudok felajánlani,ha írsz nekem e-mailt a hozzászólásom alatt levő privát üzenet linkkel,akkor arra válaszolok és segítek a tanulásban.Ez a fórum azonban nem az a hely,ahol konkrét nyelvtani dolgokkal tele kellene rakni az oldalt.
2011. szept. 4. 10:47
7/10 A kérdező kommentje:
DE NEKEM CSAK ISKOLAI KÖNYVEM VAN AMI TISZTA ANGOL .. nem én választottam ..viszont ezeket nem értem és megkéne tanulnom keddre ...
2011. szept. 4. 21:35
8/10 A kérdező kommentje:
az igeidőknek nem kell a nyelvtana a nyelvtan rész csak az első 3 és az 5. kérdésre vonatkozik ( abból is csak az 0 és az 1 )
2011. szept. 4. 21:36
9/10 anonim válasza:
Én Oxford Angol Nyelvtan könyvet használok, persze a suliban használtak mellett. Egy csomó példafeladat van, és a magyarázatok magyarul vannak leírva.
2013. júl. 22. 10:17
10/10 A kérdező kommentje:
Jezusom. Igy majdnem 10 evvel kesobb visszaolvasom a kerdeseimet xdxd jelentem azota folyekonyan beszelek angolul, kulfoldon elek, es nemetul semmit se tudok. Jo otlet volt anno angolra valtani:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!