Mi a változás, a szabadság, és az új élet jelképe/szimbóluma?
Szia!
Ez a kérdés engem is foglalkoztat mostanában, mert tetoválást szeretnék csináltatni ebben a témában. Végül a lábfejemen lesz egy tetkó, egy szempárral, ami nyitottság az új életre, körülötte vadvirágok, ami szintén az új élet jelképe, és a japán HEN szimbólum lesz még belevarázsolva, ami a változást jelképezi. Remélem tudtam segíteni. Egyébként a kígyó is jelent változást, de azt nem akartam, és fura módon még a tojás is az új élet jelképe, de hülyén mutatna a tetkóban :-)
üdv
narayan
Szia!
Itt egy link a HEN szimbólumról, még az év karakterének is választották... jó tudni, hogy ilyen is van :-) Egyébként csütörtökön megyek varratni magam... :-) Te hová tetováltatsz? És milyen minta mellett döntöttél? :-)
Természetesen a hamvaiból ujjáéledő főnixmadár:))
Virágszimbolikában szinte mindenre találhatsz egy-egy jelképet. A fa életjelkép, a hajó úttoposz, meg lehet feleltetni az emberi élet szakaszaira - kihajózás, utazás, bolyongás, viharok, hánykolódás, kikötés-megpihenés, és végül a beérkezés a Nagy Kikötőbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!