Mindig álmodok, de nem szeretnék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 18:11
1/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet befolyásolni.
ne aludj:-))
2/8 anonim válasza:
Én meg szeretnék, de nem tudok, vagy legalábbis nem emlékszem rá.
3/8 anonim válasza:
Mindenki álmodik, ezt nem lehet kikerülni. Ébredéskor van aki emlékszik rá, van aki nem. Ha azért nem akarsz álmodni, mert rémálmaid vannak, akkor az okát próbáld megtalálni.
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan képtelen, de kerek történeteket álmodom, hogy szenzációsak. A harmadukra emlékszem. Igazán mozgalmas életem van. Barátaim gyakran megjegyzik, hogy körülöttem mindig történik valami. Vonzom az eseteket.:)
2009. ápr. 19. 07:33
5/8 anonim válasza:
Mi a bajod az álommal?
Álmodnod kell, mert különben az agyad nem tudja feldolgozni az eseményeket. Nagyjából dupla nagyságúnak kellene lennie...
Ha nem tetszik, amit álmodsz, menj pszichológushoz. Addig meg próbáld kicsit visszafogni magad nappal.
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tényleg agyászhoz kell mennem, mert a napokban Lendvai Ildikóval volt szerelmi kapcsolatom!!! Nagy eszem iszom buliban voltunk és az ölemben ült és csókolgatott...:( brrrr.!! reggel a hideg is kirázott..
A párom szét röhögte magát mikor elmeséltem!
2009. ápr. 23. 22:03
8/8 anonim válasza:
Lendvai Ildokó???? Ide Drasztikus megoldás kell. Irass fel egy dokival valami bika altatót akkor nem fogsz álmodni. Legalább is én amikor altatót szedtem nem álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!