Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van aki (ért a pszichológiához...

Van aki (ért a pszichológiához és) tudna segíteni ebben?

Figyelt kérdés

Egy lányról lenne szó ,aki valamiért nem képes szeretni.Illetve persze tud,de egy srác iránt bármiféle szerelmi vonzalmat kialakítani.Sexuális vonzalmak mennek neki,sőt mondhatnánk akár sexmániásnak is.Ha valakivel összejön akkor megcsalja,illetve szakít vele 1-2 hónapon belül.Nagyon nem képes "lecövekelve", elköteleződni..Pedig nagyon aranyos kedves lány.Én a múltara tippelnék,mert eléggé stresszes a háttere.Olyannyira ,hogy a sok stressztől adottak egészségügyi problémái is.Nem hiszem ,hogy ő lenne az első ilyen lány.Biztosan ismerős a helyzet valakinek...

Hihetetlen ,hogy mennyi szívet összetört.Szegénykém sajnálja is,de nem tud mit tenni ellene.Szeretnék a részévé válni.Nagyon szeretem őt és nem biztos,hogy együtt maradok vele.Nyitott kapcsolatnak indult ,de én nagyon beleszerettem.Nem tudom mit tegyek.Örülten fog fájni ,de még is reménykedem...:(

2011. aug. 13. 00:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves 18:40!

Hát igazad van.Csak bánom egy kicsit.

Még gondolkozom mi lesz.Eddig arra jutottam,hogy folytatom amit eddig,hagyok neki szabadságot.Továbbá egyre csak próbálom "meglepni" valamivel..Valami érdekességgel ,hogy lássa az igazi belsőmet.

Köszönöm mindenkinek aki írt.Igaz nem ebbe a rovatba tartozna,de több értelmiségi mozog itt.:)

2011. aug. 15. 20:14
 12/12 anonim válasza:
ez egyszerű, még nem élte ki magát
2011. aug. 26. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!