Oroszország hányszorosa Magyarországnak?
Területben? Népességben? Gazdaságilag (mondjuk GDP-ben)? Próbálj egy kicsit precízebb lenni, mások nem gondolatolvasók.
Egyébként: Google, wiki. Mindenféle adat fönn van a két országról.
Milyen pontokat?
Már én is észrevettem, hogy sok a bárgyú kérdés. Jár valami pont a kérdéskiírásért?
Ilyen kérdésekre meg lehet találni a választ Wikipedián is, ami egy elég nagy adatbázis, mindenféle dolgok vannak benne. Ajánlom, hogy ismerkedj meg az oldallal. Tulajdonképpen ez egy "szabad enciklopédia", mindenféle lexikális információt meg tudsz innen szerezni. A címe: [link] , ahol jobb fölül van a kereső mező, oda tudsz beütni keresendő címszavakat, mint például Oroszország vagy Magyarország. A megjelenő lapon kihoz mindenféle adatot az adott országokról, többek között a terület is, és így össze tudod hasonlítani a kettőt. A továbbiakban próbáld meg magad megtalálni a választ, mert ha te is meg tudod találni - és mostmár szerintem meg tudod-, akkor hadd ne nekünk kelljen már utánanézni.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Oroszország területe 17 075 200 km²
Magyarország területe 93 030 km²
Vagyis Oroszország 183.5-ször nagyobb területű, mint Magyarország.
Arra biztatlak, hogy a megadott adatoknak keress magad is utána a megadott oldalakon, mert az önálló munka gyümölcse mindig sikerélményt hoz, és a válaszok birtokában biztos lehetsz, hogy azt találtad meg, amit kerestél.
"Tényleg érdekel "-.- Nem pontért.Miért kapnék én pontot?"
később:
"Amúgy minden nap teszek fel óránként kérdéseket mikor ráérek... ...Rekordot akarok dönteni"
:DDDDD
Na ugyehogy ugye? megmondtam én; a ponttért csinálod , de sebaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!