Az anionos intim betét mennyire igaz dolgokra épül?
"A lábak súrolódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai öngyógyító képességet is.
A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása. "
Tudományos tényekre, úgy látom...XD
(humbuk az egész...)
Neee :DDD
Bazz, én is feltalálok már vmi ilyesmit, a sok h*lye meg majd megveszi..
Az én betétemtől a csí akadálytalanul fog áramlani a lábaitok közt, sőt, ha mindennap hordjátok akkor olyan energiákat fog adni, hogy 1-2 órát tart majd az orgazmusotok :D
Igen, kedves kérdező, ez is.
Gusztustalan módon próbálnak áltudományosan bemagyarázni mindenféle baromságot. Külön olyan hogy anion nem létezik!
Mindig pont ugyanannyi anion van jelen mint kation.(elektroneutralitás elve)
"Ionok önmagukban nem, vagy csak extrém körülmények között (pl.: plazmaállapotban) fordulnak elő. Az ionok gyakoribb előfordulási formái:
vizes oldatokban (hidratált formában)
kristályrácsokban (ionrács)
ionos vegyületek olvadékaiban
Az önmagában álló ion ritka, nagyon hamar elveszti töltését, vagy egy ellenkező töltésű ionnal reakcióba lép. A magányos ionok gyakran képeznek szabad gyököket"
"anion a negatív töltésű levegőrészecske egy atomi összetevője."
Mikor valaki totális barom a kémiához miért nem fogja be a pofáját? Szerencsétlen féleszű! Levegőrészecske nincs ott kezdődik hiszen a levegő keverék!Minden szava a szövegnek hozzá nem értés hazugság!
úr isten,
ennek annyira jó a merketingje, hogy már én is akarok ilyen betétet!
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!