Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A világon a számítógép-függősé...

A világon a számítógép-függőségek legnagyobb részét a WoW játék okozza?

Figyelt kérdés
Mármint úgy teszem fel a kérdést, hogy világviszonylatban a legtöbb számítógépfüggő embere a WoW (World of Warcraft) nevű játéknak köszönhetően lesz függő? Ugyanis ez a legnépszerűbb és legelterjedtebb számítógépes játék. Mitől annyira jó ez a játék, hogy napi 3-12 órát lehet előtte ülni?
2011. júl. 22. 19:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

A cs nem okoz függőséget gyorsan megunható egy játék én is sokat cséztem 1 hétig utána egyre kevesebbet :) Bár ott se mindig ugyanaz a helyzet ott is van warcraft 3 mod, wow mod stb. Am szerintem az internet okoz függőséget nem pedig a játékok :) WoWon összesen max 25-30 millió játékos lehet (tört szerverekkel eggyüt). Én mindig úgy szopatok a wowosokat mikor beszélnek hogy.

ők:hú de jó a wow stb.

én:szerintem szar.

ők:há te hülye vagy több mint 10 millió ember játszik vele.

én:és több mint 6 milliárd ember nem.

2011. júl. 29. 17:57
 22/28 anonim válasza:
Sem a Wow, sem más játék nem okoz függőséget! A függőséget az átlag ember magában cipeli és ki-ki milyen típus...ahhoz kezd el kötődni. A gyerkek (akikre a mai világban nem szokás figyelni, talán szeretni se annyira..), a játékokkal foglalják le magukat, a felnőttek nagy része kapcsolat-, párkapcsolatfüggő. Szóval nem egy külső dolog okoz függőséget, az csak tárgy, ami felé kivetül.
2011. júl. 29. 19:31
 23/28 anonim válasza:
100%
WoW egy szar...osztálytársam is wowos és egy dagadt disznó soha nem volt még barátnője és álandóan csak erről beszél....én ugy vagyok vele hogy jó dolog a videojáték de elmenni egy partyba és leszopatni pár csajt vagy csak szimplán haverokkal lenni sokkal jobb
2011. júl. 30. 18:11
 24/28 anonim válasza:

olvassátok el...

[link]

2011. júl. 30. 23:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: akkor szerinted a több, mint 11.000.000 wowos potenciális tömeggyilkos?
2011. júl. 31. 22:41
 26/28 anonim ***** válasza:

"A cs nem okoz függőséget gyorsan megunható egy játék én is sokat cséztem 1 hétig utána egyre kevesebbet :)"

Azért ez a példa irreleváns. Én magam is CS-ztam évekig, és rengeteg embert ismerek, aki ma is tolja azok közül, akik velem kezdték vagy még korábban. Népszerű az hidd el, még ha meg is untad.

Abban viszont egyetértünk, hogy maga az internet okozza a legtöbb függőséget, ahogy azt írtam korábban is.

2011. aug. 2. 13:53
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"én ugy vagyok vele hogy jó dolog a videojáték de elmenni egy partyba és leszopatni pár csajt vagy csak szimplán haverokkal lenni sokkal jobb"

Hát tudod barátom, azért te se vagy egy "hű de színes" egyéniség, ha ezeket az "eseményeket" tudod kiemelni mint pozitívumot az életedből :) Tudod van akinek a WoW, vagy az EVe Online, vagy a FaceBook az élete, és olyan is, aki csak úgy van a haverjaival. Persze szép számmal akadnak, akik elmennek színházba (Valami azt súgja, egyetlen most játszott színielőadás címet sem tudnál mondani...) vagy egy-egy hangversenyre, vagy épp kirándulni, világot látni. Persze ez nem baj, csak azért ne mondd azt hogy ez vagy az "sokkal jobb"...

Tudod, ez a kinek a Pap, kinek a Papné, kinek a paplan tipikus esete :)

2011. aug. 2. 14:02
 28/28 BearLord válasza:
56%

Valaki nem feltétlenül azért játékfüggő, mert egy, idézem: "fogyatékos gyökér", hanem azért, mert ez egy FÜGGŐSÉG.

Olyan mint a dohányzás, vagy a drog, de sokkal könnyebb leszokni róla. Az egész csak elhatározás kérdése. Tudom, mert én is függő voltam, bár nem WoW függő, de akkor is. Esetemben egyszerűen kinőttem a játékokat, és kifejezetten örülök ennek.

Egyébként írtam is egy blogposztot a függőségekről, aki kíváncsi, annak itt az URL:

[link]

Egyébként meg nem tudom feltűnt-e a sértegető személyeknek, hogy szabálytalan dolgot művelnek, de akkor ez most nekik szól: Attól, hogy "leidiótázod" a másikat nem leszel se nagyobb, se okosabb. Először tanulj meg értelmesen, kultúráltan kommunikálni, és ha ez megvan, csak utána oltogasd a másikat, odafigyelve arra, hogy ne elküldd a francba, hanem magyarázd el neki, mi a hibája, hátha változtat. Attól, mert szabadidejének nagy részét számítógép előtt tölti, és nem hullarészegen fetreng az árokparton egy buli után (tisztelet a kivételnek), még nem lesz kevésbé ember, mint bárki más.

2011. dec. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!