A világon a számítógép-függőségek legnagyobb részét a WoW játék okozza?
Előzőnél a pont!
Amire a japó-kína-korea tengely rákap az lehet a top 1.
És ha jól tudom ott teljesen más stílus hódít :D
Dél-Koreában nemzeti sportnak számít a Starcraft.
Amúgy meg miért izgatja mindenki magát hogy más tök kocka?
Elb*ssza az életed vagy mi van? Ha egyszer erre áldozza az életet akkor ez van. NE TÖRŐDJ VELE!!!!!!!!
Ezzel másoknak nem árt, jól érzi magát. Nem értem mi a baj.
És a paladin szar.
Szerintem nem. Én is valahol az vagyok, de soha nem játszom semmin. A wow-ról semmit nem tudok, soha életemben még csak ki se próbáltam, és nem is valószínű, hogy lekötne. Nem szeretem az ilyeneket, mert egyszerűen baromságnak tartom a számítógépes játékokat. Az egyetlen, amit a mai napig játszom, az a Worms World Party, mert azt a fajta stratégiát imádom. De az sem az a kifejezetten modern játék:D Ja, és a Honfoglaló.
Ehhez képest nagyon sokat lógok a gép előtt, de inkább ezen az oldalon és kizárólag szörfözéssel töltöm az időt (a worms-ön kívül:D). Tényleg marhára érdekelne, mi olyan jó ebben a wow-ban. A travian-on is mindig röhögök, azt se próbáltam, nem is érdekel, mert látom, hogy meghülyíti azt, aki belekezd. Ezek csak hátráltatják az embert.
"És, helyette mit csináljanak? Bámulják a tévében a Való Világot, attól értelmesebbek lesznek? :)
Bár, gyanítom te persze minden nap kirándulsz, bringázol, edzel, kertet gyomlálsz és fát ültetsz..."
Tőled ennél okosabb válaszra számítottam. Miért kéne tévét néznie? Én olyankor olvasok, vagy valamivel elfoglalom magam. Eszembe se jut ezekkel az értelmetlen lövöldözős szarokkal játszani, és az állatkert (ValóVilág) magánélete sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!