Le szeretném csak a fejemet hibernáltatni. EZ lehetséges? És hogyan?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 22:42
41/47 anonim válasza:
Ne haragudj, ha megkérdem: érdemes azt a fejet egyáltalán?
Jól megnézted a tükörben?
42/47 anonim válasza:
Elnézést kérek,de amióta elolvastam a kérdést azóta röhögök,pár válaszon meg még jobban:köszi ezt a néhány
jókedvű percet amit okoztatok nekem.
43/47 anonim válasza:
"amíg a cég működik, folyékony nitrogénben tartják."
Tévedés: amíg a pénzed kitart. Havi díja van, ami rendszeresen emelkedik is.
44/47 anonim válasza:
Érdekes ez a kérdés+válaszok :D Nagyon érdekes :)
45/47 anonim válasza:
Jók vagytok! Majdnem halálra röhögtem magamat olvasás közben!!!! :DDD
46/47 anonim válasza:
Ne kapkodj, ha még tetted meg, akkor jók vagyunk. Engem is érdekelt a téma, de már van jobb :D
"Azt mondják, azok, aki ma 40 évesek vagy fiatalabbak már számíthatnak a több évszázados életre."
"Robert Freitas, egy Palo Alto-i (Kalifornia) nanotechnikai kutatóintézet munkatársa egyenesen azt jövendöli, hogy 20-40 év múlva már "gyógyítani lehet az öregedés nevű betegséget"."
47/47 anonim válasza:
gondolom, te arra vagy kíváncsi, mi értelme csak a fejet lefagyasztani...ez egyszerű...a primitív ember úgy gondolja, hogy a tudatát, az emlékeit, a személyiségét az agyában meg tudja őrizni, így ha azt kéri, halála után csak a fejét fagyasszák le, neki nem az a lényeg hogy párszáz évvel később feltámasszák úgy ahogy volt, hanem az, hogy a tudata éledjen újra, az teljesen mindegy hogy egy új testre "varrva" vagy valami robot testen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!